Παραλήρημα

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 01, 2005

ΗΟΤ or NOT - άνδρες ΜΟΝΟ

Πολυαγαπημένοι αναγνώστες του μπλογκ, ελπίζω να μη σας κράτησα πολύ σε αγωνία με το strictly 100% male HOT or NOT. Υπάρχουν όμως κάποιες μέρες που ξεκινούν κ γα#$%^&* από πρωί-πρωί! Άντε μετά να πα να παίξεις HOT or NOT. Θες δε θες, όλοι προς το NOT θα σου βγαίνουν. Για το λόγο αυτό χρειάζεται να δίνει κανείς στον εαυτό του λίγο χρόνο ώστε να βλέπει τα πράγματα με ένα πιο ψύχραιμο μάτι, δλδ να βλέπει κ την πιο HOT πλευρά.

Ξεκινώ λοιπόν με τους NOT που είναι κ οι περισσότεροι.

Μπραντ Πιτ

Είναι ανάλογη περίπτωση με τη Nικόλ Κίντμαν, δλδ ενώ το φωτογραφικό ντοκουμέντο σε οδηγεί στο να δώσεις HOT, έχεις εντούτοις χίλιους 2 λόγους να ψηφίσεις το αντίθετο.
Πρώτον κ καλύτερον ο γάμος με τη Τζένιφερ Άνιστον –ήτανε εξώφθαλμο ότι κάποια στιγμή το αγόρι θα ξεπερνούσε το στάδιο της τυφλοβδομάδας, θα ανακάλυπτε τι ακριβώς βρίσκεται δίπλα του κ θα χώριζε-κ κατόπιν οι επιλογές του σε ταινίες σε ποσοστό τουλάστιχον 80%. Τι δλδ επειδή έπαιξε σε κανά 2 καλές ταινίες ξεχνιούνται οι αμέτρητες φάβες που φέρουν το όνομά του;
Τέλος έχω να δηλώσω πως εμένανε το αψεγάδιαστο λουκ δε μου τα λέει καθόλου κ ξέρω πάμπολλες γυναίκες που συμφωνούν κ επαυξάνουν. Αν δεν υπάρχει έστω ένα μικρό ελαττωματάκι, είναι σα να μην έχει ο άλλος το αλατοπίπερό του.


Τομ Κρουζ

Σα να στραβογέρασε μου φαίνεται ο Τομ αλλά μυαλό δεν έβαλε. Προσωπικά δε συγκλονίζομαι ποτέ από τον τρόπο που παίζει ούτε κ από τις επιλογές του, άλλωστε εκεί ο μπαξές έχει τεράστιο εύρος από την απόλυτη ΜΟΥΦΤΑ μέχρι κ την πραγματικά ωραιότατη ταινία πχ. Μανόλια. Επ’ ουδενί δεν τον θεωρώ εξαιρετικά HOT ερμηνευτή. Στο ερωτικό του πάλι NOT. Τι δλδ, θα απατούσατε εσείς το έτερόν σας ήμισυ με κάποιον που τα έχει φτιάξει με 3 NOT (δλδ βάζω κ την Πενέλοπε στην κακή λίστα) κ μάλιστα με τη μία χειρότερη απ΄την άλλη; Εγώ πάντως όχι, τόσο χαμηλά δεν πέφτω να βάλω τον εαυτό μου δίπλα στο χαζό-καιτάκι. Άσε που θέλω να δώσω στον εαυτό μου το άλλοθι κ τη διακαιολογία του να απατήσω εκείνον για ένα βράδυ με κάποιον πιο του γούστου μου κ totally HOT βρε αδερφέ!


Ρόμπι Γουίλιαμς

Αυτό το δήθεν κακό, ροκ κ άγριο παιδί της βρετανικής σκηνής εμένα τουλάχιστον δε με πείθει καθόλου. Ούτε το γνωστό του παρελθόν στον αλκοολισμό κ τα γκομενιλίκια με συγκινεί ποσώς. Ήσουνα κύριος ναι ή ου στους Take That που ήσαντο boy band για κοριτσάκια από προνήπιο έως δημοτικό; Μην πας να μου το παίξεις μουλωχτός κ ροκ σταρτ εμένανε γιατί δε χάβω.. Ας χάψουν τα κοριτσάκια αλλά εμείς αυτό το εναλλακτικό μας κούτελο θα το κρατήσουμε καθαρό. Αυτά είχα να πω κ οι ξεφτίλες, ψευτό-μαγκες να γυρίσουν σπίτια τους.


Μπεν Άφλεκ

Παναγίτσα μου, τι βλήμα είναι αυτο; Το αιωνίως σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας το έχετε προσέξει; Όσο για τις κινηματογραφικές του επιλογές τουλάχιστον για το δικό μου γούστο είναι από κακές έως απερίγραπτες τέλος τα ερωτικά του ατοπήματα με κορυφαίο τη J.Lo –κ στα μούτρα του. NOT μέχρι το κόκκαλο!


Ντέιβιντ Μπέκαμ

Εδώ έχουμε μία ιδιάζουσα περίπτωση. Εμφανισιακά πρόκειται για ένα αγόρι που κολάζει. Ξεκάθαρα πράγματα. Είναι κ αλητόμαγκας κ το γουστάρουμε αυτό. Η ποδοσφαιρική του φήμη κ δόξα είναι πολύ ψηλά, φαντάζομαι το ίδιο κ για το πορτοφόλι του. Μετά όμως το πράμα χαλάει. Πέιτε μου πότσο μυαλό θα πρέπει να διαθέτει κατά τη γνώμη σας ένας τέτοιος πετυχημένος άνδρας, για να καταλάβει ότι δεν πρέπει να μπλέκει με δευτεράντζες κοτ-κοτ κ totally NOT γκόμενες τύπου Βικτώρια; Επίσης τα σκάνδαλα με τα στρινγκ με αφήνουν παγερά αδιάφορη. Η φάβα σας λέω έχει λάκο. Να γυρίσει στη γυναικούλα του ο κύριος κ άντε γεια...

Οι ούτε HOT ούτε NOT

Τζουντ Λο

Είναι πανέμορφος, ταλαντούχος κ μέχρι στιγμής δείχνει πολύ πιο προσεκτικός στις επιλογές του από πολλούς άλλους –βλέπε NOT. Μας έχει χαρίσει όμορφες κ αξιοπρεπέστατες κινηματογραφικές ερμηνείες. Κάτι όμως δεν πάει καλά. Πιστεύω χωρίς να ξέρω να "διαβάζω" πρόσωπα πως ο άνθρωπος αυτός είναι φιλήδονος κ νάρκισσος! Το ύφος του σε κάθε ταινία ακόμα κ σε ρόλους που δε βγάζουν αυτό το στοιχείο προς τα έξω, βρίσκει το δρόμο του προς την επιφάνεια. Κοινώς ο Τζουντ είναι πανέμορφος κ το χει καταλάβει. Ε λοιπόν επειδή εμείς οι γυναίκες είμαστε τρένα μυστήρια, αυτό δε μας αρέσει...I rest my case!


Τζόνι Ντεπ

Είδωλο της εφηβικής μου ηλικίας τον παρακολουθώ στενά από την περίοδο του "21 Jump Street" –τότε πήγαινα 1η γυμνασίου. Κρατιέται σε εξαιρετική φόρμα αν κ πλέον μεγάλωσε. Έχει μεγάλη φιλμογραφία κ με εύρος κυμαινόμενο πάλι από τη ΜΟΥΦΤΑ έως το σινεφίλ. Έχουμε δει αναμφισβήτητα από αυτόν πολύ καλές ερμηνείες. Το γούστο του στις γυναίκες δε με προσβάλει. Όμως αυτή την περίοδο –βλέπε συνέχεια- η καμπάνα χτυπάει αλλού Τζόνι. Σόρρυ κ πάλι!


Οι HOT


Βαλεντίνο Ρόσι

Αυτό είναι κυρίες κ κύριοι το πιο HOT μωρό της πιάτσας το τελευταίο εξάμηνο! Με βλέμμα πραγματικά σπινθηροβόλο κ έξυπνο. Μαγκάκι ζόρικο που δεν αφήνει τις ευκαιρίες να φεύγουν μέσα από τα χέρια του! Αγωνιστικά σκίζει! Τα γκόσιπ περιοδικά ισχυρίζονται πως είναι αγόρι φρόνιμο κ πως παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει σταθερή σχέση κ συζεί με το κορίτσι του στο Λονδίνο. Δε σας κρύβω πως θα θελα να μπορoύσα να τον διαψεύσω προσωπικά σε αυτό...


Γιουαν Μακ Γκρέγκορ

Σταθερή αξία στο χρόνο κ στο κινηματογραφικό πανί. Είναι πανέμορφος, έχει παίξει σε πολλά κ πλέον κλασσικά, είναι κ ροκ τύπος. Τον γουστάρουμε κάργα! Δηλώνουμε υπεύθυνα πως μέχρι κ το έτερόν μας ήμισυ θα απατούσαμε για μια νύχτα με την πάρτη του. Τέλος να σημειωθεί στα ατού πως ο εν λόγω ουκ ολίγες φορές μας έχει δείξει στο πανί τα προσόντα του, ώστε να ξέρουμε κ εμείς τι κρύβει σε ένας μεγάλος πρωταγωνιστής!!!


Κέι-Σι Άφλεκ

Την ξέρετε την κλασική ιστορία με τη νοσοκόμα, τα μωρά κ το μαιευτήριο; Πιστεύω πως στην περίπτωση των αδελφών Άφλεκ, έχουμε πάντα εκ του αποτελέσματος ισχυρότατες ενδείξεις που μας κάνουν να πιστέψουμε σε μία τέτοια περίεργη ιστορία. Το άσπρο κ το μαύρο. Η μέρα με τη νύχτα.
Αν δεν τον θυμάστε, νοικιάστε κ δείτε το Gerry του Gus Van Sant. Η ταινία είναι ομολογουμένως κάπως δύσκολη κ δεν ξέρω αν θα σας δικαιώσει τότσο όσο εμένα -γιατί φοβάμαι πως το φωτογραφικό ντοκουμέντο που παραθέτω είναι μάλλον ατυχές, ωστότσο δυσκολευομαι να βρω καλύτερο-, όμως πιστέψτε με ο πρωταγωνιστής είναι ανάσα δροσιάς κ φρεσκάδας παρά τη δυσάρεστη κατά βάση έκβαση!
Tον παρακαλώ να μεταβιβάσει στον αδερφό του τα taco-flavoured φιλιά μου!!!


Υ.Γ.1 Μήνυμα προς τη Loretta ως φανατική θαυμάστρια του Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, να τον κατατάξει αυτή σε κατηγορία κ να σχολιάσει φώτο του.

Υ.Γ.2 Παρακαλώ σχολιάστε κ κάντε παιχνίδι!

7 Comments:

Blogger J95

Είναι πανέμορφος, ταλαντούχος κ μέχρι στιγμής δείχνει πολύ πιο προσεκτικός στις επιλογές του από πολλούς άλλους –βλέπε NOT. Μας έχει χαρίσει όμορφες κ αξιοπρεπέστατες κινηματογραφικές ερμηνείες. Κάτι όμως δεν πάει καλά. Πιστεύω χωρίς να ξέρω να "διαβάζω" πρόσωπα πως ο άνθρωπος αυτός είναι φιλήδονος κ νάρκισσος.

Τώρα μου θύμισες κάτι τύπους που λένε (π.χ. για την Μις Κόσμος) "πώς είναι έτσι το αριστερό της δόντι..."

1/9/05 10:58 π.μ.  
Blogger kouk

άσε που, in my book, το "φιλήδονος" δεν είναι κάτι κακό... :)

1/9/05 2:15 μ.μ.  
Blogger bloody sunday

Ωραία... λαμπρά... μου κάνατε την καρδιά περιβόλι!

Εμείς τώρα πώς να ανταπεξέλθουμε; Τους κοιτάω και αυτόματα νιώθω πως με συγκρίνουν με αυτούς. Ανφέρ.

Μου φαίνεται ότι τώρα πια για να τα βγάλω πέρα θα πρέπει να αποκτήσω αμάξι μ%^$#@παγίδα, γνωστό και ως "υποκατάστατο ανδρισμού". Κατά προτίμηση κατακόκκινο, κάμπριο, με ένα μικρό μαύρο αλογάκι σε κίτρινο φόντο στο καπώ...

...και στην τιμή ευκαιρίας των 230,000 ευρώ. Δωρεά κανείς;

2/9/05 3:49 μ.μ.  
Blogger J95


Εμείς τώρα πώς να ανταπεξέλθουμε;


Speak for yourself, εγώ είμαι και γαμώ τους γκόμενους.

2/9/05 7:54 μ.μ.  
Blogger isobel

άντε που σας έπιασαν κ οι ανασφάλειες τρομάρα σας, ο ένας στην ητοοπάθεια κ ο άλλος στη... μεγαλο-πάθεια!

πάντως kouk νομίζω πως το να είσαι νάρκισσος κ φιλήδονος είναι κάπως μα@#$%^ κ προσωπικά το ερμηνεύω πως με την ανασφάλειά σου θα σπας συνεχώς τα αρ@#$%^ του συνανθρώπου είτε γιατί με τη συμπερισφιρά σου θα αναζητάς διαρκώς να σε επιβεβαιώνουν είτε γιατί συνεχώς θα αυτοπροβάλλεσαι...

πχ. στη δουλειά ΔΕΝ είναι απαραίτητο να σκέφτεσαι το αν κ πόσα θύματα της γοητείας σου μπορεί να υπάρχουν, η δουλειά είναι δουλειά,
ωστότσο...
ένας φιλήδονος άνθρωπος επιζητά με την πρώτη ευκαιρία την επιβεβαίωση κ μπορώ να πω ακόμα κ από ανθρώπους που στην πράξη δεν του κάνουν κούκου

κοινώς
η επιβεβάιωση για την επιβεβαίωση

3/9/05 11:11 π.μ.  
Blogger kouk

Άλλο νάρκισσος, άλλο φιλήδονος.

3/9/05 12:00 μ.μ.  
Blogger J95

μεγαλο-πάθεια

Προτιμώ να το αποκαλώ "συγκρατημένο ρεαλισμό χωρίς ψευδομετριοφροσύνες".

3/9/05 10:18 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home