Παραλήρημα

Σάββατο, Αυγούστου 13, 2005

Εφιάλτης στα Φιόρδ ΙΙ - PS PS

Συγνώμη για το καθυστερημένο post, αλλά ένιωθα οτι έπρεπε να συμμετέχω και εγώ σε αυτό το παραλλήρημα. Τέλος πάντων, ίσως επειδή έχω κακή μνήμη ή απλά επειδή απώθησα το γεγονός, θυμάμαι λίγα πράγματα για το ταξίδι, πέρα από αυτά που ανέφεραν οι υπόλοιποι. Και αρχίζω...

Έχω την εντύπωση πάντως οτι η isobel ήταν μάλλον από τους πιο ταλαιπωρημένους επιβάτες -στο πλοίο- με μια μικρή εξαίρεση ένα μικρό κοριτσάκι από τη γαλλία και τη μητέρα της. Η μικρή δεν σταμάτησε να κλαίει και η μητέρα της είχε να φροντίζει το μικρό και να τραβήξει οτι είχε να τραβήξει και αυτή... Ευτυχώς που ο μπαμπάκας ήταν ανθεκτικός και βοηθούσε αν και σε κάποια φάση όλοι υποχώρησαν και πήγαν στην καμπίνα τους.

Όπως και οι υπόλοιποι, ταλαιπωρήθηκα πολύ με την όλη διαδικασία και προσπάθησα πολύ να μην ξεράσω. Το πρώτο σοκ ήρθε ενώ ανεβοκατέβαινα για δεύτερη φορά στη ρεσεψιόν του πλοίου για να ζητήσω νομίζω και άλλες σακουλίτσες. Ξεκίνησα να ανεβαίνω προς τα πάνω. Εκείνη την ώρα μου ήρθε μια φοβερή επιθυμία να βγάλω τα σώψιχά μου και οι παρατηρήσεις ήταν αρκετές.

1) Ο kouk. Μόλις έμπαινε μέσα εκείνη την ώρα λίγο ταρακουνημένος λεγοντάς μου οτι μοιάζω με τον Shrek σε απόχρωση και οτι θα πήγαινε αυτός τις σακούλες πάνω.

2) Η τουαλέτα. Τώρα είχα διάφορες επιλογές η μία ήταν η τουαλέτα και η άλλη το παλίο καλό πλην παραδοσιακό ξέρασμα από την άκρη του πλοίου. Η τουαλέτα έμοιαζε με μέρος από την κόλαση. Οι μυρωδιές ήταν απόκοσμες συν οτι αρχικά ήταν κλειστή η πόρτα συν οτι υπήρχε ουρά την οποία αντελήφθην αργότερα διότι τα μέλη της ήταν διασκορπισμένα γύρω γύρω, ΣΥΝ... είχε τελειώσει το χαρτί (ΧΕΧ).

3)Το έξω! Τρέχω έξω και ακούω μια ΠΟΛΥ εκνευρισμένη φωνή πίσω μου που έλεγε "CLOSE THE DOOOR - PLEASE!" Με πολύ κοφτό και τονισμένο το -ea- στο please...

4)Η συγκινητική ανακοίνωση, που είχε γίνει πολλές φορές ήδη σε σχέση με την καθυστέρηση του μεσημεριανού.

Όσο και αν δεν το πιστέυετε ο εκνευρισμός μαζί με τον φρεσκο αέρα με έσωσαν. Μετά το ΚΑΜΠΛΑΟΥΜ της πόρτας γύρισα να παρατήρησω τους δύο ηλίθιους που καθόντουσαν δίπλα της. Ηταν πολύ τσαντισμένοι προφανώς από τον αριθμό των πράσινων ανθρώπων που έβγαιναν τρέχοντας από την πόρτα με το χέρι στο στόμα, αφήνοντας την ανοιχτή. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ!!! Ντουντ, ιφ γιου ντοντ λαϊκ ιτ γκοου σαμγουερ ελς!!! Μιας και είσαι και τόσο άνετος δηλαδή.

Ενημερωτικά, ξέρασα λίγο αργότερα με τον good-old fashioned over the side of the bottom deck τρόπο. Αν είναι να το κάνεις κάντο με στυλ...

Όσο για το βράδυ που αναρωτιούνται τα παιδιά, οι εμπειρίες δεν ήταν πολύ άσχημες. Μόνο παρατράγουδο βασικά ήταν στην αρχή, οπου αντί η φουρτούνα να ξεκινήσει στις 2:30 νομίζω, ξεκίνησε στη μία όταν ακόμα διάβαζα ένα κομικ για να ηρεμίσω. Απελπίστικα οτι δεν θα με έσωζε τίποτα εκείνη την ώρα και προσπαθούσα να κρατήσω τα πράγματα που έπευταν από το τραπέζι με γκαημό. Περιέργως σταμάτησε η φάση για λίγη ώρα, αρκετή για την ταλαιπωρία μου να μου ρίξει μια γερή στο κεφάλι και να κοιμηθώ.

1 Comments:

Blogger isobel

alasondro panda mas areseis giati eisai agori stylato...
akoma kai sto... xerato! ;-)

13/8/05 11:16 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home