Παραλήρημα

Δευτέρα, Αυγούστου 29, 2005

HOT or NOT - Γυναίκες ΜΟΝΟ

Σήμερα βαριέμαι τρομερά. Δε φαντάζεστε πότσο. Ξεκίνησα να διαβάζω ένα βιβλίο αλλά δε με κρατάει Για την ώρα όμως λέω να παίξω μία παραλλαγή του HOT OR NOT με γνωστά πρόσωπα της showbiz που έχω δει κ εσάς να αναφέρετε στα δικά σας μπλογκ κ να βγάλω κ λίγη χολή.

Ξεκινώ...με τις NOT!


Νικόλ Κίντμαν

Προφανώς είναι κάπως δύσκολο να κατηγοριοποιήσει κάποιος τη Νικόλ στα NOT με βάση φωτογραφία, ωστότσο δώστε λίγο βάση. Εδώ δεν είμαστε για να την κρίνουμε ως ηθοποιό, αλλά ως γυναίκα. Αν την κρίναμε για το καλλιτεχνικό της τάλαντο, δε θα μιλούσαμε άσκημα. Ως γυναίκα όμως, δε μπορεί να μην έχετε προσέξει τα εξής:

  • είναι πάρα πολύ κρύος άνθρωπος, μη μου πείτε τώρα πως φαίνεται ζεστή κ φιλική γιατί θα τραβήξω τα μαλλιά μου

  • παίζει παντοτε με την ίδια ακριβώς σιγανή κ νιάου φωνή, επίσης μιλά κάπως αργά (κ πιστέψτε με ο συνδυασμός αυτός δεν είναι διόλου τυχαίος, είναι μανιέρα)

  • είναι λυσσασμένη με την εξωτερική εμφάνιση, το φτιασίδωμα κ τις δίαιτες κ μάλιστα κυκλοφόρησε η είδηση πως πάσχει –κ αυτή- από νευρική ανορεξία, ΗΜΑΡΤΟΝ!




Σάρα-Τζέσικα Πάρκερ

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μεγάλο UFO! Ξεκίνησε ωραία κ καλά ως ψιλο-άσημη στάρλετ αλλά όχι μία Σάρα-Τζέσικα δε θα μπορούσε με τίποτα να κάτσει στα αβγά της. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή! Το ψαξε απο-δώ, το ψαξε απο-κεί μέχρι που αποφάσισε να παίξει τη δυναμική –μη χέσω τώρα- κ καλόγουστη αρθρογράφο του Sex & the…Shitty! Από τότε κυριολεκτικά απογειώθηκε, έγινε fashion idol, την κυνηγάνε τα περιοδικά κλπ.

Προσπαθήστε όμως να δείτε τι συμβαίνει πραγματικά. Δεν πρόκειται παρά για μία υστερική-νευρωτική γκόμενα –από αυτές που εμάς δε μας αρέσουν καθόλου- υπερ-αξιοποιημένη κ φτιασιδωμένη εξωτερικά, εντελώς βούρλο εσωτερικά! Συγνώμη, έχει ποτέ παίξει κανένα ρόλο or what; Ιέρεια του lifestyle Κ ως εκεί! K εμάς στην τελική μας αρέσουν τα Manolo Blahnik αλλά δεν αποτελούν κ το μοναδικό μας στόχο σε αυτή τη ζωή!


Τζένιφερ Άνιστον

Άλλη πάλι υστέρω εδώ με το θέμα εξωτερική εμφάνιση-φτιασίδωμα-δίαιτες. Τι θυμάστε στους πρώτους κύκλους στα Friends; Ήταν μια νορμάλ συμπαθητική γκόμενα με τις ατέλειές της. Σταδιακά όμως άρχισε η μετάλλαξις! Βραβείο για τα μαλλιά, για τα ρούχα! Έλιωσε στο γυμναστήριο, έχτισε το σώμα της. Τι να πω μπράβο! Αυτό το ρημάδι το στημένο χαμόγελο όμως δε λέει να το στρώσει! Το politically correct κοριτσάκι του μπαμπά τώρα τελευταία το συμπονάμε βέβαια γιατί έχασε το Brad –το γαμπρό που κάθε μέση αμερικάνα κότα θα γούσταρε στο κρεβάτι της, γι’αυτό κ έγινε ότι έγινε, είναι ικανή να τον παντρεύτηκε μόνο κ μόνο για να μπει στο μάτι κάποιας φίλης της- κ παραιτήθηκε για λίγο από το φτιασίδωμα, με αποτέλεσμα να βγουν άσχημες φώτο στον τύπο...ακόμα παλεύει να ξεπεράσει αυτή τη στραβή το κορίτσι! Τι να κάνεις όμως αυτά έχει η ζωή!


Γκουινέθ Πάνθροου

Η φλόμπα που μας το παίζει κάπως. Το πα κ το ξαναλέω. Το φαινόμενο της υστερικίας, υπερ-φτιασιδωμένης, politically correct κορούλας του μπαμπά εμάς σε αυτό το blog δε μας αφορά. Το κουβαδάκι σας μανδάμ κ σ’ άλλη παραλία. Κ να φανταστείτε πως δεν τη θεωρούμε ατάλαντη.


Τζούλια Ρόμπερτς


Το 1ο κασέ κ περιφερόμενο σταριλίκι του Χόλυγουντ άνευ λόγου κ αιτίας. Χαθήκανε οι όμορφες ή οι ταλαντούχες; Επειγόντως πλαστική σμίκρυνσης στόματος χρυσή μου!!! τς, τς...


Κέητι Χόλμς

Σας παρακαλώ πάρα πολύ, πάρτε αυτό το ξόμπλιο από μπροστά μου κ πάτε το πίσω απόσυρση στο μπαμπάκα του να το κανακέψει. Όταν μεγαλώσει κ γίνει άνθρωπος, όταν κόψει αυτό το εξοργιστικό νιαούρισμα κ μάθει να μιλάει σαν άνθρωπος το ξανασυζητάμε! Όσο για το υποκριτικό της τάλαντο δεν έχω λόγια, τα πες όλα εσύ φίλε Κ.Φ. «Αυτή που γεννήθηκε να ερμηνεύει». Κ επειδή μπορεί να την έχετε απωθήσει, θυμηθείτε την ως σπασαρχ$%^ αειπάρθενο στην εφηβική σειρά Dawson’s Creek, Νεανικές Ανησυχίες στα ελληνικά! Τέλος συγχύζομαι κ μουτζώνω χειροπόδαρα τους παραγωγούς του Μπατμαν που την επέλεξαν ως γκομενάκι του Μπατμαν μετά από γυναίκες-σύμβολα καθεμιά στη δική της εποχή, όπως η Μισέλ Φάιφερ κ η Κιμ Μπάσιντζερ! Όσο για σένα Τομ Κρουζ, τι να πω, απ’το κακό στο χειρότερο! Γεράματα σου λέει μετά...



Οι HOT (γιατί έτσι μας αρέσει)

Μόνικα Μπελούτσι

Αυτή δεν είναι γκόμενα, είναι επένδυση στο κρατικό σύστημα υγείας! Θα πρεπε να βάζουν γιγαντοαφίσσες της στις εντατικές μονάδες των νοσοκομείων ώστε να συνέρχονται οι ασθενείς από το κώμα! Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι η γκόμενα για την οποία η σύγχρονη straight γυναίκα θα μπορούσε να το γυρίσει κ να γίνει για ένα βράδυ...λεσβία!
Μας αρέσει γιατί

  • συμπαθούμε κ τον Βενσάν Κασσέλ

  • ενώ είναι εξωγήινα όμορφη, δίνει την εντύπωση πως το έχει πετύχει αυτό με γήινους τρόπους. Είναι αυτό που λέμε, όταν ο Θεός έχει κέφια!




Κέητ Μπλάνσετ


Ιδανικός συνδυασμός εξωτερικής εμφάνισης με ταλέντο που σκοτώνει κ πάνω απ’ όλα με επίπεδο! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ...


Ούμα Θέρμαν

Ούμα κ ξερό ψωμί φίλες κ φίλοι!
Είναι πανέμορφη κ δε νομίζω ότι χρειάζονται σχόλια γι’ αυτό.
Πανέξυπνη στις επιλογές ταινιών κ σκηνοθετών
κ φυσικά ταλαντούχα.



Φράνκα Ποτέντε


Λατρεμένη πολυτάλαντη ηρωίδα του Τίκβερ με επιτέλους έσω-γήινη ομορφιά. Γιατί δεν υπάρχουν μόνο Λολίτες, υπάρχουνε κ Λόλες κ γαμ$%^! Πειράζει που μας αρέσουν οι εναλλακτικές τύπισσες, που έχουν κ λίγη φαιά ουσία στο κεφάλι κ που δεν επιδίδονται διακαώς στο τι θα βάλουν κ πως θα τραβηχτούν κ θ’ αδυνατίσουν;


Πι-Τζει Χάρβευ

Το πως τη βρίσκετε εμφανισιακά έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Προσωπικά την προτιμώ από πολλές στην NOT κατηγορία γιατί απλά έχει τη δική της προσωπικότητα. Δε νιαουρίζει σα μαλακ#$%^& αλλά βροντοφωνάζει Lick my legs κ σ’όποιον αρέσουμε.
Για το μουσικό της ταλέντο κ για τη φωνή της σκοτώνω άνετα...


Οι ούτε HOT, ούτε NOT

Γουινόνα Ραιντερ

Λολίτα της περασμένης δεκαετίας που δεν έχει καταφέρει να κάνει το comeback της παρά τις όποιες προσπάθειες. Γλιτώνει το NOT επειδή ήταν από τα αγαπημένα μου είδωλα ως έφηβη, δηλώνω όμως πως την έχω απομυθοποιήσει πλήρως πλέον. Δεν πιστεύω πως έχει πολλά πράγματα στο κεφάλι της. Ωστότσο παραμένει πανέμορφη, γιατί κάποια πράγματα δεν αλλάζουν έτσι εύκολα.
Καταγγέλουμε την κλεπτομανία της –γιατί άλλο φτώχια κ άλλο απληστία- κ ακόμα χειρότερα κράζουμε την αξιοποίηση αυτού του παραπτώματος για λόγους προσωπικής προβολής. ΗΜΑΡΤΟΝ Γουινόνα!
Κ κλέφτρα κ μούσα γίνεται;



Μπιγιονσέ Νόουλς


Έχει πάρει τα πάνω της τελευταίως ωστότσο παρουσιάζει φανερές αδυναμίες που τη βγάζουν κ από τη HOT κ από τη NOT κατηγορία. Είναι πανέμορφη κ φτιασιδωμένη αλλά παρουσιάζει ατέλειες στην περιφέρεια -όπως καταδεικνύουν περίτρανα τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά- πράγμα που την ανεβάζει κάπως στην εκτίνησή μας. Από την άλλη έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της στο μουσικό κομμάτι. Στο είδος που τραγουδά τη βρίσκουμς μπανάλ κ πασέ κ θα προτιμήσουμε την Κέλις ή τη Μισσι Έλιοτ γιατί απλά έχουν πιο ενδιαφέρουσα φωνή κ περισσότερα μαύρα στοιχεία.


Σαρλίζ Θέρον

Πήγαινε ντουγρού κ ολοταχώς για τις NOT μέχρι που τσαλάκωσε την πραγματικά υπέροχη εικόνα της στο Monster κ επιτέλους αναγκάστηκε να ερμηνεύσει κ να κερδίσει σεβασμό κ αξιοπρέπεια. Έτσι τη γλίτωσε, στο παρατσακ...


Υ.Γ. Άμα γουστάρετε παίξτε κ εσείς στα σχόλια με τις ίδιες ή κ με τις δικές σας HOTS & NOTS. Επίσης θα ακολουθήσουν προσεχώς κ οι άνδρες του hotornot!

18 Comments:

Blogger kouk

Εγώ τις βρίσκω όλες HOT!

(εντάξει ίσως εκτος από την Sarah Jessica Parker.. bleah...)

29/8/05 7:25 μ.μ.  
Blogger noooneeee

Εγώ πάλι φοβάμαι να εκφράσω το γούστο μου. Κι αυτό γιατί, αν όλες οι γυναίκες έχετε άποψη σαν αυτή της isobel, πιθανώς να με πάρετε με τις ντομάτες.

Επίσης δε θα ήθελα καν να εκφραστώ καταφατικά στο ερώτημα "hot or not?" προς άλλες γυναίκες, γιατί μαζί με τις ντομάτες θα κερδίσω και κάποια αυγά σίγουρα.

Πάντως, αγαπητή μου ισοκούδουνη, να ξέρεις ότι το ανδρικό μυαλό συνήθως απαντάει "hot!". Μαζί με κάνα δυο μπυρίτσες, βγάλε το "συνήθως" από την παραπάνω πρόταση.

29/8/05 7:50 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος

Thurman και ξερό ψωμί. Την γνώρισα μια μέρα στην εταιρεία γενετικής μετανάστευσης που δουλεύω και την ερωτεύτηκα ακαριαία. Λεω να ανέβω στο επόμενο διαστημόπλοιο μαζί της. Λες να δεχτεί;

29/8/05 8:54 μ.μ.  
Blogger η Λίτσα

ούμα και παλι ούμα!
(οι ΗΟΤ ανδρες θ΄ αργησουν;)

30/8/05 12:23 π.μ.  
Blogger isobel

προειδοποιώ αυστηρά όσους βρίσκουν όλες τις προαναφερθείσες HOT πως έχουν αρχίσει να πέφτουν άσκημα στην υπόληψή μου!
γκόμενα-να-ναι-κ-ότι-να-ναι;

προς όσους αγωνιούν για το hotornot σε άνδρες, όχι δε θ' αργήσει πολύ...

απ'όσο ξέρω τέλος η UMA είναι μόνη αυτή την περίοδο κ που ξέρεις ένα μικρό διαστημικό ταξιδάκι μπορεί να αναζωογονήσει σώμα κ πνεύμα, που ξέρεις λοιπόν, για δοκίμασε, η τύχη είναι με τους τολμηρούς!

30/8/05 12:56 π.μ.  
Blogger kouk

Η Uma είναι θεά, no doubt about it.

Όμως, δεν βλέπω γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλάκι μας. Από όλες που είναι στην λίστα, η πιο όμορφη από καθαρά εξωτερική άποψη είναι η Charlize Theron.

Θα μου πείτε, τι άντρας είσαι, πως βάζεις την Theron πάνω από την Bellucci? Ε, να, είναι πολύ απλό. Η Bellucci ήταν θεά, αλλά τώρα έχει σαρανταρήσει. Η Theron είναι γεννημένη το '75.

Επίσης, δεν είναι τόσο τύπος όσο η Thurman, αλλά και αυτή εμφανισιακά την βρίσκω κρύα (όχι όσο η Kidman βέβαια).

30/8/05 1:13 π.μ.  
Blogger bloody sunday

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

30/8/05 1:49 π.μ.  
Blogger noooneeee

Για να καταλάβω, ίσομπελ, ο Μπραντ Πιτ εσένα έχει πέσει στην υπόληψή σου;

Ο άνθρωπος τύχαινε και γούσταρε την Ανιστον δηλαδή.

Και δε μιλάμε για όποιον κι όποιον.

Μιλάμε για τον Μπραντ.

Ενας είναι ο Μπραντ.

Πώς μπορεί να ξεχάσει κανείς το καλό του γούστο στις ταινίες; 12 Πίθηκοι, Fight Club, Se7en, Ocean's Eleven....

Δεν υπάρχει έστω και μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να έχει καλό γούστο και στις γυναίκες;

Αυτό θα κάνω. Θα περιμένω το επόμενο post σου για το "ανδρικό hot-or-not", και θα βρω με ποιες γυναίκες σε-λιέμπριτιζ είχαν σχέσεις αυτοί.

Αυτό κάτι θα αποδείξει.

(Δεν ξέρω ακριβώς τι.)

30/8/05 1:53 π.μ.  
Blogger bloody sunday

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

30/8/05 1:53 π.μ.  
Blogger bloody sunday

Για μένα η Μπελούτσι ήταν το γυναικείο ερωτικό πρότυπό μου, το οποίο μυστηριωδώς (και εδώ θέλω αν έχετε καμία εξήγηση να την παραθέσετε) καταστράφηκε μόλις είδα την σκηνή του βιασμού στο "Irreversible" του Γκασπάρ Νοέ. Σημειωτέον ότι την ταινία την παρακολούθησα σε φεστιβάλ και μου άρεσε πάρα πολύ, επομένως δεν παίζει να την αντιπάθησα λόγω της "μούφας" που είδα.

Η Κέητ Μπλάνσετ είναι και η αγαπημένη μου ηθοποιός εν ζωή... ενώ η αγαπημένη μου ηθοποιός γενικώς (μη εν ζωή) είναι η Ώντρεϊ Χέμπορν.

Όσο για την Γκουίνεθ Πάλτροου, να σας πω ότι τα είχε όλα στρωμένα από τη στιγμή που γεννήθηκε χωρίς σταγόνα ταλέντου. Κόρη πλούσιων γονιών - παραγωγών του Χόλιγουντ που ανήκουν στο γνωστό πανίσχυρο εβραϊκό λόμπυ, προκάλεσε σκάνδαλο όταν πήρε το Όσκαρ Α γυναικείου ρόλου για την σχεδόν ανεκδιήγητη ερμηνεία της στο "Shakespeare In Love", την στιγμή που συνηποψήφιές της ήταν τα ΤΕΡΑΤΑ ηθοποιίας Μπρέντα Μπλέθιν για το "Μυστικά και Ψέματα" του Μάικ Λι και η Έμιλυ Γουάτσον για το "Δαμάζοντας τα κύματα" του Λαρς Φον Τρίερ. Αλλά εδώ δεν πήρε ποτέ Όσκαρ ο Χίτσκοκ, γι'αυτά θα γκρινιάξουμε; Αυτά to set the record straight, που λένε και οι Άγγλοι. Τα συμπεράσματα δικά σας, φίλοι bloggers...

30/8/05 2:23 π.μ.  
Blogger isobel

έχω κάποιες εκδοχές που εξηγούν την απομυθοποίηση

1- πείστηκες τότσο πολύ από αυτό που είδες, που νόμισες πως...η μόνικα...τα κακάρωσε

2-ταυτίστηκες με τον εξοργισμένο πρωταγωνιστή κ από την τραυματική εμπειρία...απώθησες την ηρωίδα

3-είδες μία σκηνή πρωκτικού σεξ από τότε είσαι κάπως...ντεκαβλέ να το πω με την πάρτη της;

4-την είδες σε σκηνή αγριότατου σεξ οπόταν κ θεωρείς πως ό,τι είχες να δεις το είδες...

διάλεξε κ πάρε,
ο ψυχίατρος είπε κ ελάλησε


εγώ πάντως αν εξαιρέσουμε τα κόλπα με την κάμερα-shaker βρήκα την ταινία κορυφαία παπ@#$% κ μάλιστα άκουσα κ τον Κασπάρ να μιλάει στο φεστιβάλ στο κοινό του κ με ξενέρωσε ακόμα περισσότερο,
θα θελα πάντως κάποια στιγμή να βλεπα κ την πρώτη του ταινία, πως τη λένε είπαμε; την έχεις δει εσύ μήπως;

30/8/05 5:17 μ.μ.  
Blogger bloody sunday

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

30/8/05 5:28 μ.μ.  
Blogger bloody sunday

Εδώ χρησιμοποιείται η ιντερνετική ορολογία ROFL, η οποία αγγλιστί σημαίνει rolling on the floor laughing και ελληνιστί (σε ελεύθερη απόδοση) "έκανα μεταμόσχευση νεφρού απ΄τα γέλια". Πολύ καλές οι εκδοχές! Κάτι μεταξύ 2ης και 3ης εκδοχής πρέπει να παίζει, αν και βασικά την είδα υποσυνείδητα σαν ένα πανέμορφο κινέζικο βάζο που έσπασε. Φτιάχνεται; Δεν φτιάχνεται...

Ναι, την έχω δει (επίσης στις Νύχτες Πρεμιέρας) την πρώτη του ταινία, το Carne, το οποίο ήταν το 1ο μέρος της τριλογίας του που την είδαμε αργότερα την ίδια μέρα. Τον γνώρισα και μιλήσαμε λίγο, ωραίος & συμπαθητικός τύπος είναι, δεν μου την έδωσε όπως σε σένα. Κάτι σαν ντροπαλό εσωστρεφές Γαλλάκι με βλέμμα serial killer.

Καλά, να μην αρχίσω να μιλάω για σινε-ιστορίες γιατί δεν θα τελειώσω ποτέ (όπως ίσως έχετε καταλάβει, όταν σκέφτομαι το σινεμά γυαλίζει το μάτι μου).

Α! Και να προσθέσω στις ΝΟΤ, και ειδικότερα στην κατηγορία νοστιμούλικα-κοριτσάκια-
που-σε-καμιά-δεκαριά-χρόνια-
θα-θέλουν-να-γίνουν-Μέριλ-Στριπ την Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ (η οποία συν τοις άλλοις δεν είναι καθόλου ομορφότερη από σχεδόν οποιαδήποτε κοπέλα δω σε μια καφετέρια).

Στις ΗΟΤ να προσθέσω την Τζένιφερ Κόνελι, η οποία εκτός από φοβερή ηθοποιός έχει και μια παρουσία που σε κάνει να την ερωτεύεσαι πάραυτα. Και βέβαια, όπως είπατε, και η Ούμα, η οποία ειδικά στην ταινία "Βατέλ" έχει μια ομορφιά που τολμώ να πω ότι ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια...

Βλέπω και ένα ορθογραφικό λαθάκι στο προηγούμενο ποστ μου αλλά δεν παίρνει το μάτι μου κανένα edit εδώ γύρω. Και μια σημείωση: όταν λέω "πανίσχυρο εβραϊκό λόμπυ" μην νομίζετε ότι επιτίθεμαι στους Εβραίους!!

30/8/05 5:44 μ.μ.  
Blogger isobel

οφείλω να συμφωνήσω πως όλες αυτές οι εφηβικού τύπου γκόμενες όπως Τζένιφερ-Λαβ Χιουιτ, Άβριλ Λαβιν κλπ διόλου κ μένα δε μου τα λενε σε αυτή τη φάση της ζωής, όμως...
Τζένιφερ Κόνελι, αδιαμφισβήτα άλλη κλάση κ σε εμφάνιση κ σε ταλέντο!!!

παρέλειψα όμως να αναφερθώ στο μεγαλύτερο ξόμπλιο-σούργελο από όλα, ειδικά το τελευταίο διάστημα...
κ δεν είναι άλλη gagan gagan από το κοριτσάκι μας την Πάρις βρε τη Χίλτον
τα λόγια κ οι περιγραφές περιττέυουν, ότι είχαμε να πούμε το παν πριν από μας για μας οι δημιουργοί του South Park στο Stupid Spoiled Whore

30/8/05 6:38 μ.μ.  
Blogger Ektwras

does it comes with a dring ?

may I have my tequila ?

30/8/05 11:32 μ.μ.  
Blogger Μαρκησία του Ο.

Από όλες....

PJ HARVEY

απλώς θεά....

με τύπο, μυαλό, ταλέντο, χάρισμα, έμπνευση, φωνή...

και Μπελούτσι βέβαια. Κανονικός άνθρωπος και όχι προκάτ!

31/8/05 6:54 μ.μ.  
Blogger loretta

Εγώ πάντως τη Wynona δε μπορώ να τη δω σοβαρά μετά από το πέρασμα της στο South Park - Bigger, longer and uncut...

1/9/05 6:01 μ.μ.  
Blogger ....

ΟΛΕΣ ΗΟΤ ΕΙΝΑΙ ! ΣΑΚΗΣ.

8/4/09 6:40 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home