Παραλήρημα

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2006

Τα λεφτά μας πίσω

Δε νομίζω ότι υπάρχει πιο ηλίθιος τρόπος από αυτόν που έχει υιοθετήσει το avopolis για να παρουσιάζει τα επερχόμενα live. Θέλω η γυναίκα να δω τις συναυλίες που θα γίνουν και να κάνω τα κουμάντα μου (βλ. συναυλιοδάνειο) και δε μπορώ! Γιατί το avopolis θεωρεί ότι πρέπει να με ενημερώσει για κάθε live που γίνεται σε κάθε τρύπα της Αθήνας, χωρίς να υπάρχει κάποια κατηγοριοποίηση (τύπου: συναυλίες κανονικές, συναυλίες παίρνω την κιθάρα μου και σας τραγουδάω, συναυλίες από τον κάθε πικραμένο που τυγχάνει να έχει γνωστό που έχει ένα μπαρ και του επέτρεψε να παίξει το Σάββατο το βράδυ και έχει και ένα ξάδερφο στο sonik που του έταξε να μπει η συναυλία στο avopolis). Θα μπορούσαν τουλάχιστον να ξεχωρίσουν έλληνες με ξένους καλλιτέχνες. Τον Κοργιαλά ας τον βάλουν και στα δυο, πάει για διεθνή καριέρα

Και τώρα που το θυμήθηκα... Το gagarin έκανε γαργάρα και τους white stripes (περσινά ξυνά σταφύλια θα μου πεις, να’ ταν κι άλλα τα 45 ευρουλίνια), αλλά και την isobel cambell για την οποία αγοράσαμε εισιτήριο και η συναυλία δεν έγινε ποτέ (και καλά αναβλήθηκε αλλά καταλαβαίνετε, άντε γειά isobel). Ούτε φωνή ούτε ακρόαση για εξαργύρωση των εισητηρίων.


Επίσης πρέπει να σας πω ότι αν θέλετε να διαφημίσετε κάτι και δεν έχετε λεφτά, για ραδιόφωνα, περιοδικά, έστω μια athens voice, κανένα πρόβλημα. Πάρτε μερικές φλούδες λαμαρίνας, παλιά ξύλα, ότι έχετε εύκαιρο τέλος πάντων, φτιάξτε ένα στένσιλ, πάρτε κι ένα σπρέι της αρεσκείας σας και φτιάξτε τη διαφήμιση σας. Μετά ξαμολιθείτε στην Αθήνα και όπου βρείτε μάντρα, συρματόπλεγμα, ερείπιο, καρφιτσώστε από ένα. Γρήγορα, καθαρά, οικονομικά. Όπως ακριβώς έχει κάνει και αυτός ο μπάρμπας (δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται περι μπάρμπα), ο οποίος έχει γεμίσει τον κόσμο με τα Σπίτια Σκύλων του.



Η διαφήμιση του εθεάθη σε Κατεχάκη, Πειραιώς, Σπάτα, Αχαρνών (μέχρι στιγμής). Δηλαδή αν ποτέ πάρω σκύλο, το Σπίτι Σκύλου θα το πάρω σίγουρα από αυτόν. Στην Πειραιώς τον έπιασε και το καλλιτεχνικό του και το έκανε μωβ-ροζ.



Μετά τα μελισσάκια κυνηγήστε τα Σπίτια Σκύλων!


Επίσης πρέπει να σας πω ότι πολύ μου έχει αρέσει αυτό το έργο τέχνης που βρίσκεται στην Αττική Οδό, έξοδο Υ2 στον περιφερειακό του Υμηττού.



Mπράβο στα παιδιά που το έφτιαξαν και σ’ αυτούς που επέλεξαν να το βάλουν εκεί. Έχει και κάποια άλλα εκεί κοντά αλλά είναι δύσκολο να τα φωτογραφήσω εν κινήσει.

Τέλος, δείτε κι αυτό το κλιπάκι και μη μου πείτε ότι δεν το θυμάστε…

Ετικέτες ,

9 Comments:

Blogger loretta

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά τι να κάνεις? Θα έρθει ο Devendra και δε θα πας επειδή κρατάς μούτρα στην Astra? Εσύ θα χάσεις τη συναυλία και οι άλλοι ζμπουτσατς.
Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει τι πάει να πει μποϊκοτάζ.

10/5/06 1:18 μ.μ.  
Blogger ThinkaGeek

re si kai ston sklaveniti sto psixiko exei pinakida o kirios me to spiti tou skilou ...tha sou stilw pic

10/5/06 2:02 μ.μ.  
Blogger Dellaporta

Τα πινακάκια με τα "Σπίτια σκύλου απο 15 ευρώ" υπάρχουν και στην Γλυφάδα - Βούλα. Φίσκα παντού. Χαρά στο κουράγιο του αυτού που τα έφτιαξε. Και δεν πρόκειται για stensil όλα τα πινακάκια είναι χειροποίητα. Ένα ένα τα έγραψε, ρώτησα.

Πάντως εμείς απο αυτόν αγαράσαμε σκυλόσπιτο ...

10/5/06 2:15 μ.μ.  
Blogger loretta

maria, υπέθεσα οτι είναι στένσιλ γιατί μου φαίνονται όλα ίδια, τα γράμματα κτλ.
Είδατε που σας λέω, είναι παντού!

10/5/06 2:30 μ.μ.  
Blogger isobel

πάντως loretta καλώς ξεκίνησες αυτή τη συζήτηση πριν την έναρξη της συναυλιακής σεζόν
--> θα χω κ γω το νου μου για σπίτι σκύλου
--> κ μιας που λέμε για σκύλους μπορεί να έτζασε την περιοδεία της σε τριτοκοσμικές χώρες η sas fi-lo JLo αλλά λέει στάνταρ θα τα πάρουν πίσω τα λεφτά τους οι φουκαράδες
--> πάντως για όποιον θέλει να διαφημιστεί σε γνωστό free press η καλύτερη λύση είναι να βάλει το στένσιλ του δίπλα σε κάποιο μελισσάκι ;-)

11/5/06 8:34 π.μ.  
Blogger loretta

@isobel: χοχοχο ντροπή σου! τι έγινε, ήρθε το ίντερνετ στο ματσατσούτσετς?
Πάντως όσο το βλέπω τόσο μου φαίνεται οτι είναι στένσιλ γιατί είναι ακριβώς ίδια τα γράμματα σε όλες τις πινακίδες. Και αν το δεις απο κοντά φαίνονται οι γραμμές που "κόβουβ" τα γράμματα. Μήπως είπε ψέματα ο σκυλοσπιτοκυριούλης?

11/5/06 9:18 π.μ.  
Blogger YO!Reeka's

ντροπή σου για το κλιπάκι. νόμιζα ότι είχα το απωθήσει για πάντα. τώρα η φάτσα του τύπου έχει κολλήσει στο μυαλό μου.
shut up
shut up
shut up

11/5/06 6:13 μ.μ.  
Blogger loretta

Τι λες τώρα, εγω ενθουσιάστηκα που το ξανάκουσα μετά από τόσα χρόνια (και το ξαναείδα βέβαια). Μηπως μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος από τους geeky guys που κυκλοφορούν για το πως θα μπορέσω να βάλω ένα βιντεάκι για κατέβασμα;

11/5/06 7:07 μ.μ.  
Blogger Pythagoras

Δεξί κλικ -> Αποθήκευση δεσμού ως
στο link που δίνεις...

Δεν χρειάζεσαι να είσαι geek, απλή κοινή λογική

:p

12/5/06 9:56 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home