Παραλήρημα

Παρασκευή, Απριλίου 07, 2006

Ας είμαστε ρεαλισταί

Έλεγε μια μέρα ο Χωμενίδης το εξής στο ραδιόφωνο: Για τους Rolling Stones που έχουν βάλει αυτή την αφίσα στην Αθήνα οπού είναι όλοι σαν σαφρακιασμένες μούμιες. Και έλεγε ότι καλά κάνουν και βάζουν τις φάτσες του όπως είναι τώρα και χωρίς photoshop και χωρίς τίποτα (καλά γι αυτό επιφυλάσσομαι, ακόμα και με photoshop μπορεί να δείχνουν έτσι).
Όχι σαν τα δικά μας τα ταλέντα που πατάνε το ρετούς ή – ακόμα καλύτερα – βάζουν κάτι φωτογραφίες τους πριν από 20 χρόνια. Το θυμήθηκα το πρωί που είδα μια αφίσα του Καρρά ο οποίος δείχνει 30 χρονών. Στην τελική μπορεί να είναι όντως 30 σε αυτή τη φωτογραφία. Επίσης έχει γεμίσει ο τόπος με την αφίσα της Κοκκίνου που της τρέχουν τα νερά στα μούτρα. Θεά.
Θυμάμαι μια χρονιά που είχε γεμίσει η Αθήνα με γκραν-γκινιόλ αφίσες του Τόλη, με ολοκαίνουριο δόντι θήκη και δέρμα σαν δέρμα καναπέ. Σπούκι. Και μιας ανέφερα τον Τόλη δείτε και ένα εξώφυλλο του δεν ξέρω κι εγώ από πότε, με τον κολασμένο τίτλο «Ας είμαστε ρεαλισταί». Πεθαίνω.

Ετικέτες

3 Comments:

Blogger YO!Reeka's

χεχεχε θαρραλέοι οι Stones. Άμα δεις την αφίσα της Βίσσαινας έξω από το Βοτανικό θα πάθεις πλάκα, σαν 25χρονη! αλλά ας μην ξεχνάμε και το ηρωικό ρετούς Σημίτη, που του είχαν εξαφανίσει τις ελιές!!!!

7/4/06 11:28 π.μ.  
Blogger loretta

Don't get me started με την πατσόγρια πόρνη ταβερνιάρισα!
Το ρετούς Σημίτη όντως αξιομνημόνευτο. Επίσης μου είχε αρέσει εκείνη η αφίσα της Ντόρας που της είχανε βάλει τους ανεμιστήρες να τη φυσάνε και είχε βγει τόσο ανέμελη, τόσο elegant.

7/4/06 12:40 μ.μ.  
Blogger loretta

Α πως το ξέχασα. Ψηφίζω χαλαρά για πιο γελοία αφίσα της χρονιάς αυτή του Πλούταρχου, με το οξυζεναρισμένο μεταξένιο μπουκλοφρατζάκι, που περνάς από την Πειραιώς και σου σηκώνεται η τρίχα. Μακράν η πιο γελοιμπουριέν ανδρική κόμμωση των τελευταίων χρόνων.

7/4/06 9:49 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home