Παραλήρημα

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2005

Φονιάδες των λαών νταλικεράδες

Ρε δεν πάει καλά ο κόσμος. Πριν από λίγο ήρθα Αθήνα. Μόλις περνάς τα διόδια της Ελευσίνας ο δρόμος χωρίζεται. Αριστερά πας για Αττική Οδό και δεξιά συνεχίζεις για Ασπρόπυργο. Έχω πιάσει αριστερά και στην είσοδο της Αττικής οδού (οπου έχει 2 λωρίδες) βλέπω μια νταλίκα να πηγαίνει με αλάρμ, απελπιστικά αργά εως σταματημένα. Ευτυχώς αλλάζω έγκαιρα λωρίδα και περναώ από τα αριστερά της. Και τι να δω. Ο κύριος έκανε όπισθεν στην Εθνική! Μάλιστα. Προφανώς μπερδέυτηκε και σου λέει που να τρέχω στην επόμενη έξοδο, θα κάνω πίσω. Παρεπιπτόντως στις 2 πρώτες εξόδους δεν έχεις πληρώσει ακόμα διόδια. Πάντως στην είσοδο της Αττικής μπορεί να έχεις ήδη αναπτύξει ταχύτητα 100km και είναι και λίγο στριμόκωλα. Ελπίζω κάποιος από τους επόμενους να μη στούκαρε στο μαλάκα. Πάλι καλά που δεν έκανε και αναστροφή στο αντίθετο ρεύμα.
Η αλήθεια είναι οτι σε εκείνο το σημείο μπερδεύονται αρκετοί, αλλά άπαξ και κάνεις τη πατατιά, σκάσε και προχώρα. Να δούμε τι άλλο θα αντικρίσουν τα ωραία μας ματάκια στις Εθνικές οδούς. Ουστ που θα έλεγε και ο Fu.

3 Comments:

Blogger Ektwras

trust me sometimes here is even warst than that!

4/9/05 2:49 μ.μ.  
Blogger isobel

εγώ μόνο μία φυλετικού τύπου παρατήρηση έχω να κάνω:
αν δεν ήταν νταλικέρης αυτός που έκανε την παρανομία αλλά γυναίκα οδηγός ΙΧ θα την είχε μουτζώσει ολόκληρη η Αττική οδός κ θα τη συζήταγαν για καιρό ΟΛΟΙ οι άνδρες οδηγοί με τους φίλους τους κ να μη σας πω πως θα της είχαν βάλει απαγορευτικό εισόδου στα διόδια!!!

4/9/05 2:56 μ.μ.  
Blogger loretta

Έχεις δίκιο isobel. Έχω συνοψίσει τον "τρόμο σε τροχούς" στις εξής κατηγορίες:
α. Εθνική Οδός > Νταλίκες
β. Μέσα στην πόλη > Ταρίφες
γ. Σε 2 τροχούς > Deliverάδες

Επίσης μια από τις πάμπολλες κατηγορίες επικίνδυνων οδηγών που μου τη σπάει τελευταία είναι και "Ο Φρενάκιας", την οποία θα αναλύσω κάποια άλλη στιγμή.

5/9/05 10:42 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home