Παραλήρημα

Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2005

Γ@^^!ετ@! ο Δίας ο Ποσειδώνας και όλη τους η παρέα

Δεν υπάρχει λέξη για να περιγράψει αυτό που νοίωθω! Ούτε με 100 εκατομμύρια ιδεογράμματα απο καρτούν ($#$^&%&^^$&%^*%^%$^^$&$^) δεν περιγράφεται. Μα τον Τουτάτις και τον Όμπραξ χθές σκότωνα άνθρωπο (δεν ξέρω ποιόν).
Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να μην ξέρω τι μου φταίει απο την χθεσινή ημέρα. Δυστυχώς έληξε άδοξα. κλάψ.
Φίλη isobel μπορεί να ήταν λίγο μπλαζέ, όπως ισχυρίζεσαι, οι λευκές ρίγες αλλά τολμώ να πώ πως είναι μάλλον το μεγαλύτερο συγκρότημα εν ενεργεία.ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ
Αλλά έπρεπε να συνεχίσουν να παίζουν γαμώ το κερατό τους (τι είναι Γαλάτες? Φοβούνται μην τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι?) αααααααααααααααααααα. Ουρλιαχτό νεύρων.
Δυστυχώς ένα φεστιβάλ που είχε πολύ καλές ελπίδες να κάνει κάτι παραπάνω στο μέλλον πήρε τον λούτσο. Επιστροφή στις μεταλλικές πατσόγριες όλου του κόσμου να παίζουν μπροστά σε 30000 κόσμο για να συμπληρώσουν τη σύνταξη στην Ελλάδα. Οι scorpions είναι sold out. αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα. Πάλι νεύρα.
Γαμώ τη Μπανανία μας. Θα επανέλθω με ποιό καθαρό μυαλό.
loretta έχεις δίκιο ΗΤΤΑ. Σε παρακαλώ Βούδα κάνε να ξανάρθουν!!!!!!!!!!!!!

1 Comments:

Blogger loretta

Του χρόνου εξωτερικό χρύσο μου. Εγώ δεν κάθομαι άλλη χρονιά να φάω τα σκ@#$ όποιου το παίζει διοργανωτής και δε μπορεί να το υποστηρίξει. Γιατί με ενόχλησαν και αυτά που ανέφερε η isobel, βρώμα και εγκατάλειψη. Όχι αγάπη μου που θα κάτσω να σκάσω. Του χρόνου κάτι θα μας κάτσει. Ένα Reading, ένα Primavera, κάπου θα χωθούμε κι εμείς.

14/7/05 4:42 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home