Παραλήρημα

Τρίτη, Ιουλίου 05, 2005

Αναμνήσεις από το Synch

Φίλοι κ φίλες αυτού του Blog, πότσο μα πότσο ωραία τα περάσαμαν στο Synch;
Θα μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου από τη Δεύτερη μέρα του φεστιβάλ δλδ το Σάββατο που καθώς έμαθα συγκέντρωσε κ τον περισσότερο κόσμο...

Καταρχήν Μπράβο, μπράβο κ πάλι μπράβο κ ΖΗΤΩ στους διοργανωτές!
Ε λοιπόν ναι!
Αυτό είναι φεστιβαλική διοργάνωση για όσους κάνουν τσουρούτικες αρπαχτές!
Πολλές σκηνές όπου οι καλλιτέχνες παίζουν ταυτόχρονα!!!

Προσωπικά δεν είμαι καθόλου μα καθόλου φαν των Tuxedomoon κ το γεγονός ότι θα εμφανίζονταν μετά τους Tortoise –που αποτέλεσε κ το όνομα που προσωπικά με τράβηξε στο event- με ξενέρωνε απίστευτα! Ωτσόσο δεν πέρασα διόλου άσκημα ούτε πριν ούτε κ μετά τους Tortoise.

Από Tuxedomoon παρακολούθησα πολύ λίγο –ακριβώς όσο χρειαζόταν για να μη μου τη σπάσουν- κ μετά κινήθηκα στις υπόλοιπες σκηνές!
Στα δυνατά μουσικά σημεία της βραδιάς έχω να αναφέρω τους PanSonic κ φυσικά τον Jamie Lidell!

Διασκέδασα όσο δεν πήγαινε όμως με το... ασύλληπτο performance των Liars –όλοι όσοι δεν τους ήξεραν έμειναν μαλ$%%. Αυτό πα να πει μία γνήσια rock ΨΩΝΑΡΑ!
Ο frontman ασέλγησε κυριολεκτικά πάνω σε όποιο όργανο έβρισκε μπροστά του, έκαιγε ενισχυτές, εκσφενδόνιζε μικρόφωνα (μαζί με τη βάση τους) σε διάφορα μέρη της σκηνής, μιλάμε για τεράστιο πανηγύρι!!!

Επίσης θα ήθελα να σταθώ κ στον συναρπαστικό Έλληνα frontman κ peformer Στέλιο από τους Tryupanosoma -το γνωστό μικρόβιο- που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τους αντίστοιχους αλλοδαπούς ;)

Εξαιρετικά ήταν κ τα installations. Θα ήθελα να ξεχωρίσω την ηλεκτρική κουζίνα, το ψυγείο κ φυσικά τη γυάλα. Επίσης άξιζε την ουκ ολίγη αναμονή προκειμένου να πειραματιστεί κάποιος με το theremin! Γιατί βλέπεις όλες οι ψωνάρες που το έπαιζαν «καλλιτέχνες» τρομάρα τους ήθελαν να δώσουν ρεσιτάλ κ φυσικά να διαλογιστούν παίζοντας... theremin για τουλάχιστον 20 λεπτάκια ο καθένας, κ η υπόλοιπη ουρά ας περιμένει...

Ζώα!!!

Παραπονο 1

Ποιος είπε ότι Bios κ Synch δε σχετίζονται; Αφού σε όλες τις σκηνές εκτός της μεγάλης επικρατούσαν συνθήκες σάουνας τύπου... Bios!

Στις 3 κλειστές σκηνές μετρήσαμε θερμοκρασίες που άγγιξαν στις 2 η ώρα το βράδυ τους 33 βαθμούς Κελσίου ενώ το αντίστοιχο humidity που επικρατούσε δε θέλω να το ξέρω...

ΚΛΙ-ΜΑ-ΤΙ-ΣΜΟς ρεεεεεεε!

Κ να φανταστείτε στην ειρωνεία του ότι η πόρτα στη σκηνή Machinery 1 έγραφε “air-conditioned, keep doors closed” ή κάτι τέτοιο.

Υποτίθεται ότι τα συγκεκριμένα κτίρια ήταν... φούρνοι! Όνομα κ πράμα


Ποιηματάκι

Εξω απ’ το Machinery το 1, φιλάκι δε σου έδωσα κανένα...

Παράπονο 2

Έπρεπε να μας βγει ο Χριστός για να πιούμε μια γα$%%^& μπίρα επιτέλους;

Τι στα σκα#$$ τη θέλουν οι διοργανωτές την προπώληση αν όχι για να υπολογίζουν κ τέτοιες παραμέτρους;

Να ακυρώνουν τελευταία στιγμή events με βάση την προπώληση ξέρουν όμως; Εεεεε; Μαλ^^&#!

Συγχύζομαι...



Άντε κ του χρόνου παίδες μόνο προς το καλύτερο σας εύχομαι...

Λυπάμαι μόνο τους φουκαράδες εκείνους στο camping του Λαυρίου για τη βροχή που έφαγαν στο κεφάλι αυτοί κ το μικρό βιος τους την Κυριακή, έμαθα ωστόσο ότι οι De La Soul δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο.

Φιλιά!