Παραλήρημα

Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2005

Στο Καραισκάκη συνάντησα το... Θεό

Οι μισοί απογοητευμένοι κ οι υπόλοιποι μισοί εξοργισμένοι ξεκινάμε για το αυτοκίνητο που θα μας πάει σπίτια μας. Στον παράδρομο που οδηγούσε στην Ποσειδώνος συναντήσαμε κίνηση. Αλλά τι κίνηση!

Πέσαμε πάνω στα γνωστά καγκούρια που συχνάζουν τελευταία γύρω από το Καραισκάκη με τα κωλο-φτιαγμένα αμάξια τους, τα στήνουν κ γενικά το καίνε!

Μα#$%^, ό,τι έχω ξεστομίσει σε βάρος των καγκουριών στο παρελθόν το παίρνω πίσω γιατί... τα παλικάρια αυτά πραγματικά ξέρουν πώς να σου φτιάξουν τη διάθεση!!!

Η φάση έχει λίγο πολύ ως εξής. Όλοι τους είχαν βάλει το σούπερ-ντούπερ ηχοσύστημα με subwoofer στα αμάξια τους –το υπόλοιπο αμάξι το φαντάζεστε, αλλά εδώ δεν έχει σημασία- έβαζαν μουσική σε ένταση κώφωσης κ απλά έμπαιναν στο μποτιλιάρισμα παίζοντας τα αγαπημένα τους tunes, έκαναν πρόγραμμα ρε παιδί μου!

Στο peak του προγράμματος ανοίγο-κλείναν τις πόρτες του οδηγού κ του συνοδηγού οι οποίες αποκάλυπταν μια πλειάδα ηχείων αυξάνοντας –Κ ΑΛΛΟ!!!- την ένταση της μουσικής προς τον έξω κόσμο. Φανταστείτε ότι οι πόρτες τους ήταν κάπως σαν... ηλεκτρικές κουζίνες με 100 μάτια (η γυναικεία παρομοίωση)!!!

Η playlist περιελάμβανε στην καλύτερη των περιπτώσεων το Galvanized αλλά εν γένει το ξένο ρεπερτόριο κινούνταν σε RnB τύπου Μπιγιονσέ κ τα ρέστα, ενώ το ελληνικό ρεπερτόριο λίγο πολύ περιελάμβανε όλα τα γνωστά σκυλοποπ σουξεδάκια –αναγνώρισα μάλιστα κ Σαρμπέλ- αλλά κ πιο σεκλέτικα πράγματα τύπου Σφακιανάκης.

Φυσικά είχαμε κλά@#$ στο γέλιο πράγμα που περιέργως δεν τους εκνεύριζε καθόλου, αντιθέτως τους πώρωνε περισσότερο στο ποιος με τον τρόπο του θα μας εντυπωσίαζε πιο πολύ.

Ο νικητής της βραδιάς ήταν το πρώτο αυτοκίνητο στο κόκκινο φανάρι για την Ποσειδώνος. Ο οδηγός κάνει αλλαγή από Μπιγιονσέ σε Σφακιανάκη, ανοίγει κ τις 2 πόρτες, βγαίνει έξω ρίχνει ζεμπεκιά στο ρεφραίν, εισπράττει τα ένθερμα χειροκροτήματα κ τις κραυγές θαυμασμού από όλους τους επιβαίνοντες στο πίσω όχημα –δλδ το δικό μας- κ στη συνέχεια μας κοιτά με πολύ νόημα, μας δείχνει με το δεύτερο δακτυλάκι σαν να κοιτά την κάμερα του Fame Story που του κάνει ζουμ κ μας τραγουδά κ το επόμενο κουπλέ!!!

ΜΑ$%^& ΕΖΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ Κ ΑΥΤΟ!!!

ΘΕΟΣ!!!