Παραλήρημα

Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2005

Συγνώμη… Patti

Που τότσο οι φίλοι μου κ εγώ, όσο κ περίπου ακόμα 5000 –λέει- δε σε στηρίξαμε αλλά κατεβήκαμε Φάληρο για να φάμε την πα#$^& του αιώνα!
Αλλά έννοια σου κ εδώ είναι κ ο...ΤΙΜΩΡΟΣ! Κ μάλιστα είναι κ Κινέζος!!!

Θα σφυρίξει 3 φορές κ μετά... ΘΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΑ!!!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Παρατάμε δουλειές, ξεκούραση, κάποιοι φαντάζομαι μετακινούμε κ τις διακοπές μας, κ φυσικά ΕΣΕΝΑ φίλη Patty κ πάμε στο beach volley.

Ξεκινώ καταγγέλωντας την εικόνα εγκατάλειψης του Ολυμπιακού αυτού έργου. Ποιος είναι ο «αρμόδιος» δεν το γνωρίζω, άσε που στην Ψαροκώσταινα δεν υπάρχει αρμόδιος, δεν υπάρχει καν αυτή η λέξη!
Βρώμα, σκουπίδια κ εγκατάλειψη!
Όλοι είναι διατεθιμένοι να δώσουν ακόμα περισσότερα λεφτά -κ πίστεψέ με ήδη ζορίζονται- για εισιτήρια κε Τριανταφυλλίδη για ένα χώρο που να σέβεται τον ακροατή.

Να είναι σφουγγαρισμένος, να έχει κάδους για σκουπίδια –γιατί αλλιώς όλοι ξέρουμε που θα παν τα μπουκάλια, ειδικά αν δοθούν τα σωστά κίνητρα-, να έχει τη σκηνή στη σωστή θέση, να βοηθά στην ορατότητα με καμιά οθόνη, να υπάρχει φως στη ρημάδα την τουαλέτα!
Μ’ ακούς κε Τριανταφυλλίδη;
Ηδη σου δωσα 45 έουρος κ πήγα σε χώρο που απλά αεριζόταν –αλλά έννοια σου κ θα φτάσουμε κ σε αυτό...
Τι στα σκατά γινόταν με αυτή τη... γούβα; Τι ρόλο έπαιζε η σκηνή εκεί;


Κάνουμε πέτρα την καρδούλα μας κ λέμε... του πού#$% θα βγει η Σάνη –που τη «διάλεξε» κ ο Τζακ- να γελάσει λίγο το χειλάκι μας.
Πούντη η Σάνη κε Τριανταφυλλίδη; Τα γέλια κοπήκαν από νωρίς!

Καθόμαστε στις βρωμερές κερκίδες κ ακούμε Sons&Daughters. Δε συγκλοινιστήκαμε. Ήταν καλή επιλογή για φεστιβαλική εκδήλωση αλλά ως εκεί. Παντως δε φταίξατε εσείς σε αυτό...

Σηκωνόμαστε μαζί με το μπουλούκι να απολάυσουμε τους Coral. Για όλο τον πληθυσμό ύψους περίπου 1.60 όπως εγώ η παρακολούθηση είναι ΑΔΥΝΑΤΗ!!!
Δεν υπάρχει η παραμικρή κλίση στο έδαφος, αντιθέτως υπάρχει πίσω η...γούβα.
Βάλε μου μια ρημάδα οθόνη να βλέπω!!!
Τι να κάνω κ γω, έφτιαξα βουναλάκι σκάβοντας την άμμο τριγύρω μου αλλά η κατάσταση δε βελτιώθηκε σημαντικά.
Οι Coral πάντως μου άρεσαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Μπράβο!

Μετά τους Coral η κατάσταση μπροστά άρχισε να γίνεται ασφυκτική. Ο ζωτικός χώρος για αναπνοή περιορίστηκε. Συγκλονιστηκές μυρωδιές... μασχάλης κ μη χειρότερα άρχισαν να αναδύονται ολούθε από το σκληροπυρηνικό γκρουπ των οπαδών των Λευκών Ριγών. Η ορατότητα για εμάς τους χαμηλού αναστήματος ανύπαρκτη, η ελπίδα για όποια απόλαυση από κοντά εξανεμίστηκε. Αποχωρούμε για το μπαλκόνι.

Βγαίνουν οι Ρίγες να παιξουν. Η αρχή του τέλους!

Καταγγέλω τη ΓΥΦΤΙΑ του ακροατή που ξεκίνησε να πετά μπουκαλάκια στα πρώτα τραγούδια. Μέτρησα τουλάχιστον 12 μπουκαλάκια -ενθουσιασμού;!- στα 2 πρώτα τραγούδια κ έβλεπα –από μακριά βέβαια- ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ αυτό που γινόταν.

Πότε επιτέλους θα σταματήσουν αυτές οι καφρίλες παίδες;

Σ’ αρέσει αυτό που ακούς;

Χόρευε, τραγούδα, κουτσαπήδα όσο μπορείς. Τι άλλο να πω; Όμως ότι αντικείμενο έχεις κράτα το για την πάρτη σου.

Δε σ’ αρέσει;

Κάνε κάτι άλλο αυτή τη μέρα κ ώρα.

Ποιος ο λόγος να ταλαιπωρείσαι, να ξεσηκώνεσαι από το σπίτι σου, να διακινδυνεύεις το αν θα μπεις μέσα –γιατί στάνταρ δεν έχεις πληρώσει-, να κουβαλάς βάρος πάνω σου, να γαμήσεις αυτό που κάποιος άλλος έχει κάθε δικαίωμα να απολαύσει;
Στην τελική, πόσο μα$%^&* είσαι;

Στη συνέχεια χτύπησε τυφώνας, ανεμοστρόβιλος!

Ο ίδιος ο Ιβάν μετά την Κούβα, τη Φλόριντα κ δεν ξέρω τι άλλο έπιασε Φάληρο!

Η αλήθεια είναι πως υπήρχε σαφής κίνηση στο στέγαστρο κ στα πλαινά στηρίγματα για τα μεγάφωνα. Γαμώ την π@#$%^&* μου κε Τριανταφυλλίδη, δίπλα στη θαλασσίτσα είμαστε, μας έχεις πάρει ήδη 45 έουρος, κάντη να μην κουνιέται τη σκηνή!

Όσο για τους ίδιους τους Stripes πολύ VIP attitude. Πολύ cold blooded.
Τυπικοί με τους fans, ακόμα κ το thank you με το σταγονόμετρο έπεφτε.
Στο μουσικό κομμάτι βέβαια δικαίωσαν, πράγμα τα που έκανε χειρότερα όταν έφυγαν. ΚΑΚΙΣΤΑ βεβαίως, το φαγαν το μπουκαλάκι τους κ πιστεύω ότι θα το θυμούνται για καιρό!

Όσο για το διοργανωτή που «δε θα μας αφήσει έτσι, που θα μας ικανοποιήσει» πώς ακριβώς θα τo πετύχει αυτό; Τι σόι ικανοποίηση μας προσέφερε φέτος το G-Fest για να σε πιστέψουμε; Υποτιμάς τη νοημοσύνη μας κε Τριανταφυλλίδη κ ο εμπαιγμός δεν είναι ωραία φάση. Του χρόνου θα το θυμόμαστε αυτό αν επιχειρήσεις τίποτα.

Που πήγαν ο Aphex Twin, οι Fourtet, οι Fischerspooner, οι Fantomas;
Τι σοί αισθητική επιλογή –επαναλαμβάνω αυτά που εσύ λες- αποτελούν οι Rotting Christ;

Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πότσο τα ΣΚΑΤΩΣΕΣ γιατί μεταξύ μας αυτό έκανες!!!

Πώς θα μας ικανοποίησεις μεγάλε;

Άσε μην κουράζεσαι, μην το προσπαθήσεις καν. Δε θέλουμε άλλη ικανοποίηση από εσένα για φέτος. Αρκετά; ΣΏΝΕΙ για να μην πω... Σάνη;!

Έννοια σου κ κάποιοι από εμάς ικανοποιηθήκαμε από μόνοι μας, κ για να μην πάει ο νου σας βρε κουτά στο πονηρό διαβάστε τη συνέχεια!!!

4 Comments:

Blogger loretta

Άκουσα στο ραδιόφωνο οτι η Πάττι ήταν φοβερή. Συναυλία χωρίς σόου και φανφάρες αλλά καταπληκτική. Επίσης θα έχετε διαβάσει ήδη στο avopolis την ανανκοίνωση της astra. Εγώ μέχρι αρχικά πίστευα οτι ήταν απόφαση της διργάνωσης η διακοπή αλλά τελικά ήταν του γκρουπ. Σας το έλεγα εγω οτι είναι μπουρούχα αυτη. Ας της έπεφτε τίποτα στο κεφάλι να μείνει σκέτη μπουρού.

14/7/05 4:32 μ.μ.  
Blogger ilias n.

πάντως, ακόμα και μετά από αυτήν την εξέλιξη, δε μετανιώνω καθόλου που δεν πήγα στην Patti και προτίμησα το τζακ και τη μεγκ, έλεος, το ημερολόγιο γράφει 2005!

15/7/05 11:14 μ.μ.  
Blogger noooneeee

Results 1 - 10 of about 397 for μπουρού

Οχι, θα το άφηνα ασχολίαστο.

Ολο μπούρου-μπούρου είναι σήμερα το blog, btw.

16/7/05 12:57 π.μ.  
Blogger noooneeee

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

16/7/05 12:57 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home