Παραλήρημα

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2006

Τέχνη, σου λέει

Πέρασα πριν λίγο από την πλατεία είδα ότι λαμβάνει χώρα το εξής χάπενινγκ:
Η Τροχαία κάνει μια έκθεση σχετικά με την οδική ασφάλεια. Έχουν περιφράξει ένα παρτέρι με διάφορα σταντ (τα οποία φαντάζομαι περιέχουν διάφορες πληροφορίες σχετικά με το θέμα) και μέσα στο παρτέρι έχουν τοποθετήσει 3-4 τρακαρισμένα αυτοκίνητα. Μιλάμε για πολύ τρακαρισμένα όμως. Πέρασα έξω από το πάρκο και δεν πλησίασα για να το δω καλά, αλλά το όλο στήσιμο μου φάνηκε πολύ ωραίο. Τα αυτοκίνητα ήταν σχεδόν σαν έργα τέχνης. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται σχεδόν τόσο άρρωστο σαν να το έλεγε η argentina, αλλά έτσι ήταν. Και παίζει να είναι ότι πιο artistic έχει δει η πόλη μου εδώ και καιρό. Δε θέλω να γίνω άδικη με τους ντόπιους ζωγράφους που κάνουν εκθέσεις όλη την ώρα, ούτε με το Νταλάρα που κάνει συναυλία το Σάββατο, αλλά η Τροχαία τους έβαλε τα γυαλιά.

(Και μόλις είδα ότι το προηγούμενο post μου είναι το 200ο του Παραληρήματος. Γουάου.)

Ετικέτες

2 Comments:

Anonymous Ανώνυμος

Διότι είναι περισσότερο τέχνη,συνεπώς αποδεκτό,να δείχνεις στον άλλο μπρος στα μάτια του τον ίδιο το Θάνατο, από κάτι καταστάσεις που ταλάνισαν τους μεγκα-πουριτανίσιους πριν κάτι χρόνια

22/9/06 2:09 μ.μ.  
Blogger YO!Reeka's

κάτι τέτοιο είχαν κάνει κάποτε στο στρατό- είχαν βάλει στην είσοδο του στρατοπέδου ένα διαλυμένο αμάξι και σε πληροφορώ μας ανατρίχιαζε όλους!

23/9/06 11:22 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home