Παραλήρημα

Κυριακή, Ιουνίου 11, 2006

Μυρμήγκι Project (Mέρος 2ο – Ύμνος στη Μητρότητα)

Ξυπνάει ένα πρωί ο Α κ με την τσίμπλα στο μάτι κ πα να φτιάξει μια φράπα. Με το σείκερ στο χέρι ρίχνει μια ψώφαλτση ματιά στο κουτί να δει πώς την παλεύει η υψηλοτάτη και ΤΙ ΝΑ ΔΕΙ: Έγινε ΜΑΝΑ!!!

Να δείτε εδώ μια πρώτη άποψη της βασίλισσας με τα αβγά στα πόδια της. Δείτε τη κ λίγο σε zoom. Αφιερώστε ίσαμε 2 δευτερόλεπτα στην κοιλιά της βασίλισσας. Όπως καταλαβαίνετε έγινε μάνα κ θα μείνει. Όσο για μας, έχουμε πολλάααααααααα γεννητούρια να δούμε ακόμα!!!





Βρε πως έχεις στρογγυλέψει!!!

Η βασίλισσα πρόσεχε τα μικρά αβγουλάκια της τοποθετώντας τα προσεκτικά στον πάτο του δοχείου. Κατά καιρούς τα έπαιρνε στα ποδαράκια της και σαν να τα ταίζε η ίδια με το ζελέ του κουτιού γιατί ακόμα δεν ήταν σε θέση να φάνε από μόνα τους.

Το γεννάω αβγά mode συνεχίστηκε σταδιακά. Νέες γενιές αβγών εμπλούτισαν τον πληθυσμό του δοχείου και η βασίλισσα περήφανη συνέχιζε να τα ταίζει και να τα προσέχει. Ο Α συγκινημένος για το πείραμά του που επιτέλους άρχισε να αποδίδει…αβγά παρατήρησε πως η βασίλισσα ταξινομούσε τα μικρά της με βάση το μέγεθός τους (την ημερομηνία γέννησης) και εκτελούσε μεταφοραί σε διαφορετικές μεριές στον πάτο του γνωστού πλέον δοχείου. Για του λόγου το αληθές υπάρχουν εδώ κ κάποια φωτογραφικά ντοκουμέντα.





Τα αγοράκια δεξιά τα κοριτσάκια αριστερά

εδώ εκτελούνται μεταφοραί





Καθώς οι μέρες περνούσαν και η βασίλισσα συνέχιζε να γεννά και να ταίζει τα μούλικά της, παρατήρησε ο Α πως οι προσπάθειές της απέδιδαν καταπληκτικά. Τα αβγά μεγάλωναν σε μέγεθος και για την ακρίβεια άρχισαν να εξελίσσονται σε προνύμφες!!! Πλέον δεν είχαν ολοστρόγγυλο σχήμα αβγού αλλά ήταν σα λευκά σκουλήκια με μακρουλό σχήμα και με ραβδώσεις.






Κ μια στυλιστική πινελιά. Τι παρατηρείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί; Εεεεε; Τίποτα; Ε, αν είστε άνδρες δε πειράζει (δεν το αναμέναμε άλλωστε), αν είστε γυναίκες όμως ντροπή σας!!!


Η υψηλοτάτη έχει τρίχες ακόμα και στην πλάτη!!! Ιιιιιιιιου
Μα καλά χρυσή μου, δεν έχεις ακούσει για το green light;

Σα να άρχισε να μ’ αρέσει λίγο αυτό το παιχνιδάκι. Πείτε μου τώρα τι παρατηρείτε σε αυτή τη φώτο. Εεεε;



Τίποτα;



Ακόμα;

το μάαααατι σου, όταν το βλέπω κ ζαλίιιιιζουμαι

Bong!!!Τέλος χρόνου. Λυπάμαι πολύ, μια άλλη φορά ίσως.
Φίλες κ φίλοι bloggers, σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση: Το ΜΑΤΙ της προνύμφης!!!

Ναι, η μαύρη κουκκίδα δεν είναι καθόλου τυχαία και ΔΕΝ είναι photoshop (ορκίζομαι στο τζατζίκη)
Να δείτε εδώ σε zoom το χαμόγελο της προνύμφης και παρατηρήστε προσεκτικά (υπάρχει κ άλλο μάτι πιο πίσω αλλά κοιτάζει προς την πίσω μεριά του δοχείου).


σαν με κοιτάαααααας, ηλιο-βασίλεμα στα μάτια σου, pho-ti-άαααααααα
καιγομαι μέσα στη δική σου τη ma-ti-αααααααααα


Κ ενώ ο χρόνος περνούσε κ η βασίλισσα συνέχιζε στο ίδιο βιολί, προχωρούσε αργά αλλά σταθερά η εκκόλαψη!!!
Οι προνύμφες μεγάλωναν σε μέγεθος και το κορμάκι τους αποκτούσε ολοένα μεγαλύτερες λεπτομέρειες. Οι τελευταίες φώτο που μου έδωσε ο Α αποκαλύπτουν του λόγου το αληθές. Να δείτε εδώ τις προνύμφες που ξεκινούν να αποκτούν χρώματα, είναι πλέον ΕΜΒΡΥΑ!!!





Πείτε μου τώρα, παρατηρήσατε τίποτα το περίεργο εδώ;
Όχι; Μα καλά; Δε βλέπετε εκτός από το μαύρο baby-ant μια περίεργη σχεδόν εξωγήινη κιτρινωπή μορφή ζωής που δε φαίνεται κ τότσο καλά στο background; Να, δείτε τη σε μια ομορφότερη πόζα εδώ:
Είναι το μυρμήγκι alien-baby που μας χαιρετά (κ πάλι σας ορκίζομαι πως δεν έχω βάλει το σκ#$%χερό μου σε photoshop ή ότι άλλο, οι φώτο είναι ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΕΣ).



(to be continued ελπίζω – plz A δώσε κ άλλες φώτο)

Ετικέτες ,

5 Comments:

Blogger l'esprit de l'escalier

!!!!!!!!!
Ανακυρήσσω το ποστ το πρωτοτυπότερο των τελευταίων μηνώνε. Εσύ, αγαπητή μου, δεν επιδίδεσαι σε διαδικτυακή ψυχανάλυση με πινελιές ρεπορτάζ και εσάνς λογοτεχνίας, όπως ούουουλοι εμείς, εσύ επιτελείς έργο!!! Το ΥΠΕΠΘ σου οφείλει βραβείο.
Θέμε κι άλλες εκπαιδευτικές φωτογραφίες!

11/6/06 7:30 μ.μ.  
Blogger isobel

ευχαριστώ τότσο πολύ για τα καλά σου λόγια, λυγμ :-D

11/6/06 8:32 μ.μ.  
Blogger Idάκι

Καλά ανατρίιιιιιιχιασα καλή μου, τι μάτι είναι τούτο (το δικό σου λέγω), τι Σωκρατική μέθοδος... και καταλαβαίνω επίσης την περηφάνεια του Α για τη βασίλισσά του και τα μικρά της.

Έχω μπει σε τρελό πειρασμό τώρα όπως φαντάζεσαι!!!

Υπέροχες φωτό κ ο Α πάντως, εύγε στο παιδί!

12/6/06 5:27 μ.μ.  
Blogger loretta

isobel νομίζω πως ήδη έχεις χαρακτηριστεί αρκετά weirdo με το θέμα που επέλεξες ωστε δεν πρόκειται να υποθέσει κανείς οτι έχεις πειράξει τις φωτο στο photoshop! :))

12/6/06 8:01 μ.μ.  
Blogger isobel

id, την ευχή μου να χεις, πάντως το μάτι μου είναι ομολογουμένως γερακίσιο, το χει πει κ ο οφθαλμίατρος

weirdo τώρα κ μαλ@#$%^
απλά είμαι πολύ μπροστά από την εποχή μου (πσσσσσσ τι κοτσάνα είπα πάλι κ θα κεραυνοβοληθώ)
γι 'αυτό κ οι αναγνώστες δε με καταλαβαίνουν
πότσο σκληρό το να σαι μόνος στην κορυφή (του παγόβουνου) ;-D

13/6/06 2:26 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home