Παραλήρημα

Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2006

Μοδοσκοτώστρα vol. 1


Τώρα το καλοκαίρι τα fashion crimes που διαπράττονται αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Για να μη βγω στους δρόμους και αρχίσω και χαστουκίζω όλες τις κακοντυμένες και αντιαισθητικές («Ξεφτίλισες το γυναικείο φύλο κτλ») θα συντάξω μια λίστα με τα πιο ειδεχθή εγκλήματα και τις προτεινόμενες από εμένα ποινές. Ξεκινάω με τα δυο πρώτα εγκλήματα που έχουν να κάνουν με τον εσωτερικό κόσμο της δολοφόνισας φασιονίστας.

1. Τιράντες σουτιέν από σιλικόνη (και καλά διάφανες)

Καταλαβαίνω ότι μερικές φορές θές να βάλεις κάποιο καλοκαιρινό μπλουζάκι (στραπλες, με ανοιχτή πλάτη, λεπτές τιράντες κλπ) και δε σουτο επιτρέπει το σουτιέν που φαίνεται και τα λοιπά. Η λύση είναι:

1. να μη βάλεις σουτιέν
2. να βάλεις το σουτιέν κι ας φαίνεται, μερικές φορές ειναι και ωραίο
3. να μην το βάλεις ρε συ κοπελιά το μπλουζάκι αμα έχεις το βύζι χλαπάτσα ή το ανύπαρκτο

Ποτέ μα ποτέ δεν ενδείκνυται η χρήση σιλικονένιας (δήθεν αόρατης) τιράντας η οποία:

1. Πιέζει αντιαισθητικά το δέρμα στις περισσότερες με το σαγηνευτικό αποτέλεσμα «ξεχειλίζουν τα κρέατα»
2. Μετά από κάποιο καιρό χρήσης κιτρινίζει και φαίνεται βρώμικη και ακόμη πιο αποκρουστική
3. Ψιτ κοπελιά… Σε περίπτωση που σου είπαν ότι δε φαίνεται… ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

Ποινή: Μαστίγωμα με βούρδουλα από τιράντες σιλικόνης


2. Στρίνγκ

Να εξηγηθώ: το στρινγκ το εγκρίνω στο βραζιλιάνικο κώλο, έστω και στον οποιοδήποτε διεθνή κώλο που πληρεί προδιαγραφές βραζιλιάνικου. Γενικά δεν είμαι φαν του είδους γιατί το θεωρώ άβολο και ανθυγιεινό. Τελευταία μου την έχουν βαρέσει όμως οι πατσόλες που κυκλοφορούν στο γυμναστήριο μου, οι περισσότερες από τις οποίες (50άρες, 60άρες…) φορούν στρινγκ (μαύρο μέσα από λευκό κολάν) και κάποιες από αυτές κυκλοφορούν μέσα στα αποδυτήρια φορώντας μόνο αυτό (τι τραβάω κάθε μεσημέρι, ήμαρτον) και καλά σεξουλιάρες της τρίτης ηλικίας. Στις περισσότερες δε, τα τόσα χρόνια που (λόγω ηλικίας υποθέτουμε ότι) έχουν φάει στα γυμναστήρια, σαν να λέμε πέρασαν και δεν ακούμπησαν.
Επίσης απαγορεύεται το στρινγκ να φαίνεται όταν κάθεσαι - όποια κι αν είσαι, ότι κι αν είσαι - είναι χάλια, δεν είναι σέξι.

Ποινή: Σε αυτές του γυμναστηρίου υποχρέωση να φορούν ισόβια κιλότες γιαγιάς από αυτές που πωλούνται στις λαϊκές. Στις άλλες υποχρεωτικό ανέβασμα του καβάλου στα τζιν μέχρι το σουτιέν – ή ακόμα καλύτερα σαλοπέτα.

Ετικέτες ,

9 Comments:

Blogger ThinkaGeek

Zitwwwwwwwww tha borouses na kaneis mia pio ektenis analisi gia to deftero object tou post sou alla me neares balarines.. ... ehm tha anevaseis para poli pantos to traffic sou kai iposxomai na erxomai kathe mera na afinw comment xixiixixi

2/6/06 3:35 μ.μ.  
Blogger Mantalena Parianos

Πω πω κακίεεεες...
Μου άρεσε πάντως. Πάρτε και ένα linkblog
moyts

2/6/06 3:46 μ.μ.  
Blogger Μαρκησία του Ο.

Δεν μπορώ να σου πω πόσο συμφωνώ με την καταγγελία για τις σιλικονάτες τιράντες!
τις μισώ!!!!

μαστίγωμα - συμφωνώ

ΧΧ

2/6/06 3:52 μ.μ.  
Blogger vasvoe

simfono gia tis tirantes silikonis. Aisxossss!!!

2/6/06 4:20 μ.μ.  
Blogger The wise Aineolach

συμφωνω μαζι σου, ποτε δεν μου αρεσαν οι σιλικονατες τιραντες! εχω βαλει τις φωνες σε φιλη μεσα σε εσωρουχαδικο για να μην τις παρει. βαλτο καλο μου κοριτσι χωρις σουτιεν.

τα στρινγκ μμμ... καλα τα λες. λες και θελω να βλεπω τι χρωμα κορδονακι φορας κι αν εχει στρασακι.

2/6/06 7:21 μ.μ.  
Blogger loretta

Τελικά η κλάψα είχε αποτέλεσμα.. :Ρ

Χαίρομαι που συμφωνείτε για τις τιράντες (είδα και μια σήμερα στην τράπεζα που φορούσε και μπλουζάκι με έναν ώμο και φαινόταν και η πλάτη από σιλικόνη και ήθελα να πάω να τη μπατσίσω)

@master: εντάξει, αν και μόνο αν οι προδιαγραφές είναι βραζιλιάνικες μπορεί και να το επιτρέψω, αλλά γενικά αυτές οι περιπτώσεις σπανίζουν.

2/6/06 7:26 μ.μ.  
Blogger enteka

ελπίζω να σε ακούσουν και να μην χρειαστεί να βγεις στο δρόμο και να τις χαστουκίζεις.. ;)
καλό σαββατοκύριακο!

3/6/06 4:11 μ.μ.  
Blogger isobel

μπράβο loretta,
έπρεπε επιτέλους κάποιος να τα θίξει αυτά τα τσουρουφλιστά ζητήματα

εγώ πάντως τώρα που ξεκίνησα τα μπάνια μου (ήδη είμαι στα 8) έχω να προσθέσω στη σκοτώστρα κ αυτές που φορούν μαγιό από κάτω τραβηγμένο στα όρια του string χωρίς καμιά whatsoeverβραζιλιάνικη προδιαγραφή, μα καλάτα χουν παίξει παντελώς;

την ετυμηγορία βγάλτην εσύ γιατί τα λες ωραία!!!

5/6/06 11:04 π.μ.  
Blogger Trilian

Για τα σιλικονατα στρινγκ τι εχεις να πεις; Ο συνδιασμός που σκοτώνει...!

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λές για τις τιμωρίες...και με την σιλικόνη στην πλάτη όταν το μπλουζάκι ειναι εντελώς ξωπλατο... ρε κοπελια αυτο ειναι το νοημα οτι διχνεις την "γυμνη" σου πλάτη οχι το ιδρωμένο δέρμα σου τυλιγμένο με μεμβράνη κουζίνας(-3.000.000 points)!

5/6/06 11:07 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home