Παραλήρημα

Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2005

Σας ευχαριστώ για τα τριαντάφυλλα


Άμα είσαι θΕΟΣ, όσα χρόνια κι αν περάσουν θα παραμείνεις θΕΟΣ.
Δυο συναυλίες είναι σίγουρα καλύτερες απο μια, αλλά και πάλι ήταν τόσο λίγο.
Όσοι ήσαστε εκεί, ξέρετε.

Ετικέτες

7 Comments:

Blogger Hector Drone

Ένα group που ποτέ δεν κατάλαβα πως γίνεται να εμπνέει τέτοια πάθη. Ξέρω ανθρώπους με ιδιαιτέρως πλούσια ακούσματα που λατρεύουν με ένθεη μανία τους dEUS. Είναι πράγματι ωραίο συγκρότημα και έχουν και προσωπικότητα, γιατί, όμως, γιατρέ μου, δεν μπόρεσα ποτέ να νιώσω τον κόσμο μου να τραντάζεται από τη μουσική τους;... Τι χάνω; Τις πταίει; Κάνω κάτι λάθος;... :-)

13/12/05 10:27 π.μ.  
Blogger isobel

τι λες ρε hector?
εγώ θεωρώ φύσει αδύνατον να μην τρανταχτεί η δική μου ψυχούλα από τη μουσική τους (όχι από το τελευταίο τους album όμως)
άσε κ το γεγονός ότι είναι τα υπερ-μωρά του αιώνα!!!
ειδικά αυτός ο βαράτε βιολιτζήδες, ο Klaas, μέχρι νεκρούς ανασταίνει που λένε, νομίζω πως ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας (ΠΟΥ) θα έπρεπε να τον στέλνει μαζί με την υπόλοιπη μπάντα που φυσικά δεν πάει πίσω, να περιοδεύει στα νοσοκομεία κ γηροκομεία να ιαθεί ο ντουνιάς!!!
αχ κ γω το σάββατο αν παρά το βήχα, το συνάχι κ τον πυρετό μου είχα πάει να τους δω, περδίκι θα μανε τώρα κ όχι υπό-διάλυση!!!

13/12/05 1:14 μ.μ.  
Blogger loretta

@isobel: eυτυχως για μας ο klaas δεν ειναι πλεον σεξουαλικα κολασιμος γιατι πάχυνε και ειναι παντρεμενος με παιδι. Eυτυχως να λεμε. Μεγάλη αποκάλυψη ο κιθαρίστας και τραγουδιάρης βου ο Mauro Pawlowski. Απίστευτη φωνή. Πάντως υποσχέθηκαν οτι θα έρθουν του χρόνου.

@hector: Αν δε νιώθεις τη καρδιά σου να φτερουγίζει κάθε φορά που ακούγονται τα "βιολιά που σκούζουν" - suds & soda και δε σε διαπερνούν ρίγη όταν ακούς το roses... σίγουρα θα υπάρχει κάτι άλλο που να σε αγγίζει αλλά όχι οι dEUS.

13/12/05 1:56 μ.μ.  
Blogger isobel

πολύ θα θελα να δω αυτή την...παλιοπετούγια που μου τύλιξε τον klaas κ μου τον έκανε κ...θρεφτάρι
στυλάκι θα τον είχα εγώ από τις πολλές...καύσεις ; )

14/12/05 8:14 π.μ.  
Blogger loretta

isobel κυλίσου στα πατώματα. Δε μπορώ να μην κάνω τη φιγούρα μου. Ο klaas με φίλησε πριν 6 χρόνια που είχαν ξαναρθει. Τσσσςςςςς.

14/12/05 12:08 μ.μ.  
Blogger isobel

(κυλιέται) ;-)

15/12/05 8:16 π.μ.  
Blogger CD

ημουν κ εγω εκει...το σαββατο...ειναι ανωτερα μωρα,ομορφα ντυμενα κ κουρεμενα...κ εμενα μια φορα με ειχε κοιταξει 2 φορες..

1/1/06 11:11 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home