Παραλήρημα

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2007

51.Δεν έχω δει ποτέ, καμία ταινία James Bond. Καμία όμως.


2. Όταν αγχώνομαι, τρίβω τα αυτιά μου μέχρι να κοκκινίσουν (φαντάζομαι, γιατί δεν τα βλέπω). Επίσης μερικές φορές τρώω τα νύχια των ποδιών μου (πλυμένα εννοείται! Και όχι όταν αγχώνομαι. Σε άσχετες φάσεις.). Τέλος, το πιο ηδονικό πράγμα για μένα είναι να ξύνω τη μέση μου χαμηλά, εκεί που είναι τα λακκάκια. Αυτά με το σώμα.


3. Σχεδόν πάντα αλλάζω δρόμο/πεζοδρόμιο όταν δε θέλω να χαιρετήσω κάποιον. Επίσης κάνω οτι δε βλέπω κόσμο, ή ότι δε τους θυμάμαι. Πολύ συχνά βέβαια πραγματικά δε βλέπω κόσμο που μπορεί να περάσει από δίπλα μου, και δύσκολα θυμάμαι φάτσες και ονόματα αδιάφορων για μένα ανθρώπων. Εκνευρίζομαι δε απίστευτα με όσους το κάνουν σε μένα.


4. Φέτος πήγα θέατρο Μιμή Ντενίση με πρόσκληση που κέρδισα στο ραδιόφωνο. Έχω πάει λιγότερες από 10 φορές στη ζωή μου θέατρο και δε θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας. Επίσης έχω πάει 1 φορά στη ζωή μου μόνη μου σινεμά και δε θέλω να το ξανακάνω ποτέ. Θεωρω οτι είναι το δεύτερο πιο θλιβερό πράγμα μετά το να τρως μόνος σου σε εστιατόριο.5. Νομίζω ότι αν ήμουν κάποιος άλλος, δε θα με πήγαινα καθόλου.
Πετάω μπαλάκι στην isobel φυσικά, στον bruce, τη nobody και το τούβλο.Ελπίζω να το έκανα καλά γιατί δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα το concept. Μου θυμίζει πάντως τα γράμματα και τα chain-mail που σου λένε "στείλτο σε άλλους 200 γιατί θα σου καέι το τροφοδοτικό".

Ετικέτες

10 Comments:

Blogger Nobody

Κι εμένα με ερεθίζει το να ξίνω τη μέση μου στο σημείο που κάνει την καμπύλη.

25/2/07 12:58 μ.μ.  
Blogger Trilian

αυτό με τα νύχια το ποδιών πολύ εντυπωσιακό από άποψη ευλυγισίας!!! Στην άλλη ζωή ήσουν φακίρης;

26/2/07 1:23 μ.μ.  
Blogger loretta

Ευχαριστώ τριλιαν. Πρέπει μια μέρα να σας γράψω πως χάθηκε μια καριέρα μπαλαρίνας.

26/2/07 1:31 μ.μ.  
Blogger YO!Reeka's

τρως τα νύχια των ποδιών σου;;;;;;;;;;;;;
(how charming)
άνθρωπο βλέπεις και άνθρωπο δεν ξέρεις

26/2/07 1:52 μ.μ.  
Blogger isobel

iliαυτό με τη μπαλαρίναι η ανθρωπότητα αγωνιά να το μάθει!!!
so you think you can dance...Bolsoi?

26/2/07 8:04 μ.μ.  
Blogger xalara

2) εγώ όταν αγχώνομαι 'σκάβω' τα παρανυχίδια μου
3) κι εγώ κάνω πολύ συχνά ότι δεν βλέπω κάποιον, ιδιαίτερα τους παλιούσ συμμαθητές και συμφοιτητές μου, αν και (ή ίσως ακριβώ γιατί) δεν τους έχω δεί μερικά χρόνια

26/2/07 11:43 μ.μ.  
Blogger loretta

Βλέπω έχετε φρικάρει όλοι με τη νυχοφαγία. Ένα είδωλο γκρεμίζεται.

27/2/07 10:36 π.μ.  
Blogger MeetTheClown

Μια χαρά τα έγραψες.

Για το cinema και το εστιατόριο, με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη.

υ.γ. ώστε πήγες Ντενίση... Είσαι ριψοκίνδυνη, τελικά.

28/2/07 10:00 π.μ.  
Blogger The Joy Toy

Για εμένα το πρώτο πιο θλιβερό πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να πάει μόνος του σε μπαρ. Το cinema και το εστιατόριο έρχονται δεύτερα.

28/2/07 3:41 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫

4/9/09 6:21 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Backlinks

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Home