Παραλήρημα

Πέμπτη, Μαρτίου 02, 2006

Μπορώ και τρία

Καλά ρε συ αυτός ο δικηγόρος που είναι στο deal με το Φερεντίνο, είναι πραγματικός δικηγόρος; Άμα το ήξερα οτι ήντουσαν έτσι ρε παιδιά τα γκομενάκια στη Νομική να μην πήγαινα κι εγώ πρώτη δέσμη, που όλοι τους στη σχολή ήτανε σπυριάρηδες και κακάσχημοι (εκτός από ενα περιζήτητο 2.46%).
Πάντως είναι λίγο θλιβερό που όλοι με το που κάθονται στην καρέκλα νομίζουν οτι θα πάρουν τα διακόσια, ενω εσύ ξέρεις καλά οτι δεν υπάρχει περίπτωση, γιατί αν τα είχαν πάρει θα τους έδειχνε εκτάκτως Σάββατο βράδυ απέναντι από τη Σεμίνα και όχι Πέμπτη απόγευμα πριν τον Έρωτα.

Ετικέτες

5 Comments:

Blogger Chaca-Khan

χααχαχαχα

2/3/06 7:43 μ.μ.  
Blogger noooneeee

Εχω να κάνω δύο σχόλια:

1) Ο Φερεντίνος είναι πολύ καθίκι. Είχα πάει για χαβαλέ σε εκείνο το τηλεπαιχνίδι που κάθονται εκατό παίκτες και απαντάνε σε ερωτήσεις και διαλέγουν τον ένα. (Πώς λεγόταν; "Ο Καλύτερος Κερδίζει"; Δε θυμάμαι και πολλά...) Τέλος πάντων, εκεί είναι που έκανα την παραπάνω διαπίστωση. Οταν έσβηναν οι κάμερες, ο βλάκας άλλαζε ύφος και γινόταν ο ... διάβολος :/

Πάντως σε αυτό το παιχνίδι είχε πολύ πλάκα το πόση συνεργασία έπαιζε, κυρίως στις πίσω σειρές. Ούτε εξετάσεις στο πανεπιστήμιο να ήταν.

2) Προχθές πέτυχα για πρώτη φορά αυτό το καινούριο τηλεπαιχνίδι, και ήταν όταν κέρδισε κάποιος 100,000 ευρώ. Αηδίαζα μόνο που τούς έβλεπα. Πώς κάνανε όλοι έτσι για 100 ψωροχιλιάρικα;;; Ημαρτον πια! Μετά απ'αυτό νομίζω ότι πραγματικά η κοινωνία μας πάει κατά διαόλου.

2/3/06 10:45 μ.μ.  
Blogger YO!Reeka's

avel νομίζω ότι στο Ο Καλύτερος Κερδίζει ήταν ο Μίλτος Μακρίδης!!! Συμφωνώ για την κλάψα για τα λεφτά, εμένα με στεναχωρεί, νοιώθω ότι ο άλλος τα έχει πραγματική ανάγκη ή τα χρειάζεται...
loretta, αγαπητή μου φίλη! Εγώ που πήγα 3η δέσμη και κάναμε και κάποια μαθήματα στη νομική πρέπει να σου πω ότι έπαιζε πολύ trendούρα στη σχολή! Νομίζω πώς οι νέοι/νέες δικηγόροι έχουν πολύ attitude, ίσως παραπάνω απ ότι θα έπρεπε. Βέβαια αναρωτιέμαι αν αυτός που λες στο Φερεντίνο είναι όντως δικηγόρος ή γλάστρα.

3/3/06 12:13 μ.μ.  
Blogger noooneeee

Ναι ΟΚ το θυμήθηκα το όνομα, λεγόταν "Μονομάχος" και είχε αρκετό χαβαλέ.

4/3/06 11:58 π.μ.  
Blogger isobel

εγώ μπορώ να μάθω με βάση ποιες μετρήσεις ακριβώς βγήκε περιζήτητο ένα ποσοστό της τάξης 2.46%;

επίσης πρέπει να ομολογήσω πως ούτε κ εμένα θα με χαλούσαν ξαφνικά 200.000 ή ακόμα κ 100.000

επίσης στον κατάλογο των ανυπόφορων παρουσιαστών τηλεπαιχνιδιού με μέσο όρο ανοχής τηλεθεατή τα 2 sec νομίζω πως κατατάσσεται πρώτος ο Μικρούτσικος (torture factor:10)
στη θέση 2 ο Μαστοράκης (torture factor: 9)
στη θέση 3 ο Μίλτος Μακρίδης (torture factor: 8,5)

6/3/06 11:05 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home