Παραλήρημα

Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2006

Ανορεξίες

Με όλα αυτά που κάνω, δεν προλαβαίνω να γράψω. Αλλά και να προλάβαινα, αυτά που κάνω δεν είναι άξια να αναφερθούν.

Όσο καλό ήταν το περσινό καλοκαίρι, τόσο $%^τά είναι το φετινό. Και να εξηγηθώ:

  1. Πρώτη και μεγαλύτερη πηγή των βασάνων μου είναι η ανακαίνιση που κάνουμε στο σπίτι. Ήτοι βάψιμο, τρίψιμο στα πατώματα, καθώς επίσης και στέγες, γκαραζόπορτες, περιφράξεις… Απ’ ότι κατάλαβα οι γονείς περνάνε την κρίση των fifties με μαστορέματα (αν και η μαμά μου δεν τα έχει πατήσει ακόμα). Το αποτέλεσμα των παραπάνω είναι ένα σπίτι κόλαση. Εδώ και ένα μήνα κοιμάμαι σε ένα στρώμα στο πάτωμα (ας είναι καλά το κάμπινγκ), τα ρούχα μου είναι σε καναπέδες και σακούλες και τα πράγματα μου σε κούτες. Ή μάλλον αυτό συνέβαινε μέχρι πριν 3 μέρες, οπότε και βάφτηκαν/στέγνωσαν/ξεμύρισαν τα δωμάτια και τώρα πρέπει να συγυριστούν. Γι αυτό και αποφεύγω να βρίσκομαι στο σπίτι, γυρνάω κατά τις 6 και η αγγαρεία αρχίζει στις 8 μέχρι τις 10, όπου αποχωρώ πανηγυρικά για να δω Without a trace. (Πρέπει πάντως να γράψω σχετικά με την εμπειρία της εσωτερικής μετακόμισης και του σκαλίσματος παλιών και ξεχασμένων πραγμάτων).
  2. Έχει πέσει πολλή δουλειά. Πάρα πολλή όμως. Ούτε το superficial δε διαβάζω στο γραφείο, καταλαβαίνεις… Αίσχος.
  3. Ο καιρός !#$%έται. Μια φυσάει, μια βροχαλάει, δε μπορείς να πας για μπάνιο σαν άνθρωπος. Την τελευταία εβδομάδα έστρωσε κάπως. Επιφυλάσσομαι για τον Αύγουστο.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, που όρεξη για blog.

4 Comments:

Blogger YO!Reeka's

Σκέψου όμως τη θετική πλευρά. Πόσα καινούργια πράγματα έμαθες. Πόσα παλιά πράγματα ανακάλυψες. Πόσο καλύτερος άνθρωπος έχεις γίνει (λέμε τώρα). Πόσο κοντά είναι οι διακοπές στη Σίκινο :)
κισες, να μη λείπεις τόσο αποδωμέσα

28/7/06 11:50 π.μ.  
Blogger loretta

"Παναγία Τήνου"... Ελπίζω να μας βοηθήσει η χάρη της και να φτάσουμε. :)

gelial ευχαριστώ! (δεν ξέρω ποιό είναι το emoticon για αγκαλίτσες!)

30/7/06 12:50 μ.μ.  
Blogger enteka

κουράγιο κουράγιο,
καλό μήνα :)

2/8/06 8:38 μ.μ.  
Blogger isobel

@dilated:
μου θύμισες τώρα το σκηνικό που είχαμε πάει 1ο έτος στην Αντίπαρο κ μας κοροιδευαν οι συμφοιτητές πως θα βγάλει το καράβι ανακοίνωση που θα λέει: "όσοι είστε για Αντίπαρο πηδήχτεεεεεεεεεε"

3/8/06 11:38 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home